Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe CD etiketten maken
Als u klaar bent met het branden van een bestand naar een compact disc , u een label nodig hebt om het te onderscheiden van de andere schijven in uw collectie . Een CD-label is ook een stuk professioneler vergeleken met gewoon een bericht schrijven op de schijf met een viltstift . Er is een eenvoudige manier om te ontwerpen en af te drukken labels voor uw cd's met behulp van labeling software . Instructies
1

Koop een basic cd labeling kit die wordt geleverd met etikettenpapier ( cirkels met zelfklevende achterzijde ) en software . Deze programma's geven u een eenvoudige template om te werken met die u zal toestaan ​​om tekst en afbeeldingen toe te voegen aan uw cd-label in een cirkel geplaatst . Kopen van 2

Kies een achtergrond voor uw cd-label . U kunt uw eigen aangepaste afbeelding wilt invoegen , kiest u uit de bibliotheek van kunstwerken die door de etikettering programma of gewoon kiezen voor een effen kleur .
3

tekst toevoegen aan uw cd-label . Plaats de titel van de cd over de bovenkant van het etiket in grote letters , en de auteur , auteursrechten en aanvullende informatie over de inhoud van de schijf op de bodem in kleinere letters . Als deze schijf is een onderdeel van een serie , moet u het volume nummer bevatten .
4

Voeg een afbeelding om het label als je wilt en sleep het rond om het te positioneren naar uw wens . Kies een beeld dat is gerelateerd aan de inhoud gemakkelijker herkennen de CD. Bijvoorbeeld , als de cd bevat een audio-boek , zet een foto van de cover van het boek op het etiket .
5

Plaats het etiket papier in uw printer . Afhankelijk van het model van de printer , zal je ofwel moeten de bladen te plaatsen ondersteboven of rechtop . Als u niet wilt dat papier te verspillen , markeren een kant van een gewoon vel papier en print het aan welke kant van het papier de afbeelding afgedrukt te zien op . Overgaan tot het etiket af te drukken --- de labeling software line-up van de afbeelding met de cirkels .
6

Verwijder het label van de ondergrond en plaats het op je schijf voorzichtig . Plaats de cd voor je op een tafel , op het etiket naar beneden aan de top , en dan run je vingers naar beneden het label om het glad op de schijf .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·How to Get Out van Boek Lay-ou…
·Hoe om te kijken door de Taakb…
·Hoe maak je een Easy Screensav…
·Hoe te besparen op Mappen in A…
·Hoe het ontwerpen van een Prin…
·Wat is een WPC -bestand? 
·Hoe kan ik een 12 - Month InDe…
·Hoe maak je een succesvolle Br…
·Hoe te tekstvakken bewerken in…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te verwijderen van de ' Ken Burns ' …
·Hoe naar Californië Security Suite verw…
·Hoe te tellen het aantal movieclips Binn…
·Hoe op Auto - Omleidingen en Scripts Sto…
·Een back-up Songs From a Hard Drive 
·Hoe te Cobian Backup Delete 
·Programma's om Clean Up Computer Files 
·Wat is een CSV & VKF ? 
·Hoe te Verlaag de bestandsgrootte van ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com