Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe te Cards & Kalenders Maak op de computer
Het ontwerpen van uw eigen wenskaarten en kalenders kan leuk en goedkoop zijn . Als een reis naar de lokale kaart winkel laat je dwalen de rekken , maar nooit het vinden van precies wat je wilt zeggen , wilt u misschien overwegen om uw eigen speciale groeten . Een beetje creativiteit en tijd kunnen betalen wanneer een geliefde de kaart of geschenk dat ze weten is speciaal voor hen opent . Als dit klinkt als iets wat je zou willen doen , zijn er een verscheidenheid van het publiceren van programma's om u te helpen . Wat je nodig hebt
Desktop publishing software
Template
Foto of kunstwerk
Karton
Envelop
Toon Meer Aanwijzingen
Software
1 op maat gemaakte kalenders kunnen grote giften voor vrienden en familieleden te maken .

Kies publishing software . Veel opties bestaan ​​, zowel online als voor aankoop bij kantoorboekhandel of ambachtelijke winkels . PrintMaster , The Print Shop Deluxe en Hallmark Card Studio zijn drie populaire. Alle drie hebben sjablonen voor wenskaarten en kalenders . Kopen van 2

Kies een sjabloon voor uw kaart of kalender. Let op de grootte en de gewenste lay-out . De meest voorkomende wenskaart grootte is 4 1/2 inch met 5 1/2 inch. Verschillende karton pakketten omvatten deze omvang papier en enveloppen . Voor kalenders , zal een standaard 8 1/2-by-11-inch karton mooi werk .

Ontwerp 3 de voorkant van de kaart of kalender. Als u een foto gebruiken , de meeste software programma's omvatten vele royalty - vrije stock foto's uit te kiezen . U kunt ook uploaden uw eigen . Met behulp van persoonlijke foto geeft een mooi tintje .
4

Toevoegen design elementen aan uw dekking , zoals een kader of illustraties . Zowel tekst als je wilt . De meeste programma's zijn onder andere uitspraken of citaten die kunnen worden gebruikt , of u kunt uw eigen woorden te schrijven . Als je het maken van een kalender , kunt u tekst toevoegen aan het deksel personaliseren .
5

Ontwerp de binnenkant van uw kaart . Dit is meestal wanneer de woorden worden geschreven . Als je vastloopt , kijk naar sommige van de voorbeelden die bij de software . Voor een kalender , wil je een van de sjablonen te gebruiken . Dit zal lay-out van de kalender raster voor elke maand . Als het doen van een maand kalender van twaalf met een maand op elke dag , moet je 12 foto's kiezen om mee te gaan met de maanden .
6

Toevoegen laatste hand aan de achterkant van de kaart of kalender. Een kunstenaar signeert zijn schilderkunst . De achterkant van de kaart is waar u zich aanmeldt jouwe . U kunt hetzelfde doen voor een kalender , of voeg een andere foto .
7

Versier de kaart envelop als je wilt . Sommige programma's hebben sjablonen voor het aanpassen van uw envelop , als goed.

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Kalender Building Software 
·Hoe te converteren naar DivX 6…
·Hoe te schrijven - Protect een…
·Hoe te Groep tekst en afbeeldi…
·Hoe maak je een eenvoudige Kno…
·Hoe te Postzegels Maak in Acro…
·Hoe maak je een CD jewel case …
·Hoe maak je een witte rand in …
·Hoe te Etiketten maken in Publ…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe System Mechanic Backups Wissen 
·Hoe te converteren een juridisch Grootte…
·Open Office Compatibility 
·Poser 7 tips 
·Hoe maak je een PS3 game Burn naar de ha…
·Hoe maak je een Video Training CD maken 
·Hoe maak je HTML-documenten converteren …
·Hoe te Rains MMS Maker Error Fix 
·Hoe CD Etiketten maken in Windows Media …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com