Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe te Opvallende Brochures Creëren
Of je verkoopt een product , het creëren van een openbare dienst aankondiging of sharing community informatie , een ideaal voertuig om de details over te brengen is door middel van een brochure . Omdat brochures zijn hard - copy publicaties , zullen ze moeten concurreren met andere papieren producten , zoals nieuwsbrieven , junk mail , tijdschriften , brieven en ansichtkaarten . Om ervoor te zorgen uw brochure is gelezen en inspanningen niet verloren gaan , tijd doorbrengen waardoor de materialen te onderscheiden van de gewone publiek . Opvallende brochures niet alleen de lezers te inspireren om de informatie op te nemen , maar kan zelfs hen aansporen tot verdere actie . Wat je nodig hebt
Grafische software programma
Desktop publishing programma
Toon Meer Aanwijzingen
1

Selecteer heldere, scherpe , gedetailleerde foto's voor de brochure . Als de brochure is een voertuig verkopen , fotograferen het item uit meerdere hoeken , tonen het product in gebruik of in de productie. Andere opties zijn om de werknemers laten uitvoeren van een dienst als landschapsarchitectuur of reinigen , of de resultaten van deze diensten , zoals een fijn gemanicuurde gazon .

Open foto in een grafisch programma zoals Adobe Photoshop 2 of Windows Paint . Retoucheren van de beelden , gewas uit overbodige achtergronden en belichting aanpassen om de aandacht te vangen .

Beoordeling 3 de brochure sjabloon opties in een desktop publishing-programma , zoals Adobe InDesign of Microsoft Word . Beide zijn een verscheidenheid van stijlen u een voorsprong op het creëren van brochures , met veel verschillende opvallende kleuren en designs te geven .

Type 4 een voor beroep titel voor de brochure , wat leidt lezers willen weten meer , zoals " Ontdek hoe je houtrot te voorkomen " of " Leer jezelf hoe je meer calorieën te verbranden . "
5

Vervang placeholder krantenkoppen van de brochure en tekstvakken met informatie met betrekking tot onderwerp van de brochure van de zaak . Houd koppen kort en duidelijk , en de tekst rechtstreeks verband . Gebruik een scherpe, duidelijke tekst zoals Times New Roman , en formatteer de koppen en subheaders vetgedrukt en een contrasterende kleur .
6

Vervang placeholder beelden van de brochure met product of dienst foto's in beide pagina's . Foto's breken de tekst van de brochure en geven de lezer visuele aanwijzingen om informatie de brochure 's .
7

Voeg een logo op het deksel of de contactgegevens panel van de brochure om het merk van de publicatie helpen om de readers . Logo's zijn kleine grafische bestanden die gebruikt worden om een ​​bedrijf of organisatie te vertegenwoordigen , plaatst u een digitaal logo , net zoals u een foto of afbeelding zou
8

Kies een achtergrond ontwerp , patroon of kleur voor de brochure in plaats van stark . wit . Sommige van de templates kan er al een , zo niet , kies er een die is gedempt en flauw om niet te interfereren met de leesbaarheid van de tekst . Opties omvatten een schat - kaart stijl afbeelding , gras textuur of een effen, lichte kleur .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe kan ik High Quality Gif ma…
·Hoe maak je een Aanbod aan Mak…
·Hoe te Nieuwsbrief Sjablonen C…
·Hoe Page Marges kiezen voor ee…
·Hoe maak je een kaart maken in…
·Online Training voor Adobe Pag…
·Hoe te Default Afbreking tekst…
·Hoe te verwijderen Censor Bars…
·Hoe maak je een gids in Adobe …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een AC3 Codec Component Inst…
·Hoe te openen en lezen Zip-bestanden 
·High - Speed ​​Data Transfer Software 
·Hoe kan ik een dvd - rom branden op een …
·Hoe je Zip Software installeren 
·Realistische Rook effecten in Flash 
·Hoe kan ik een afbeelding op het scherm …
·Hoe te Draden trekken in Photoshop 
·Hoe maak je een kalender behulp van Word…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com