Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe te Etiketten Met foto's maken
Gebruik foto adresetiketten voor een meer persoonlijke touch toe te voegen aan uw typische adresetiketten . Foto adresetiketten zijn beschikbaar als sjablonen en zijn op grote schaal beschikbaar online . U kunt ook zoeken sjabloongalerieën op uw computer naar de sjabloon die het beste past bij uw foto- adres labelbehoeften vinden . Bij het gebruik van het label sjablonen , voeg uw foto's en label gegevens vóór het afdrukken . Sla de aangepaste wijzigingen , zodat de labels kunnen worden herdrukt en hergebruikt voor andere mailing projecten . Instructies
Microsoft Word 2010
1

Klik op het tabblad " File " en selecteer " Nieuw . " Typ " Picture Labels " in het zoekvak . Klik op de toets " Enter " . Bekijk de foto adresetiketten . Selecteer er een en op de knop "Download" . Het label wordt geopend in Word 2010 . Kopen van 2

Klik op " Wijzigen Alle afbeeldingen " en doorzoek uw bestanden op de foto om de standaard te werken . Klik op de afbeelding die u wilt gebruiken en klik op 'Openen'. De afbeelding standaard wordt bijgewerkt . Wijzig de resterende beelden door op de " Wijzigen Alle afbeeldingen" knop op het lint .
3

Klik op het pictogram " Zelfde adres" op het lint en typ het adres dat u wilt weergeven de labels. Klik op " OK . " De adresstickers worden bijgewerkt met uw adresgegevens . Klik op "Opslaan " op de werkbalk Snelle toegang tot uw labels te slaan .
Avery.com
4

Bezoek de Avery online mailing website . Selecteer " Etiketten " uit de categorie links sectie . Selecteer een van de adreslabel productnummers . Klik op " Next . " Beoordelen van de beschikbare adresetiketten met afbeeldingen en selecteer een .
5

Klik op " Next . " Selecteer " Enhanced Editing " en " Next . " Klik op een van de standaard afbeeldingen en selecteer " Uit bestand . " Klik op de knop ' Importeer Now " . Het uploaden Beelden dialoogvenster geopend . Blader door uw bestanden en klik op de afbeelding die u wilt o gebruik . Klik op ' Openen '.

Klik 6 in een van de tekstvakken en typ uw postadres informatie . Alle labels worden bijgewerkt als u de standaardinstellingen te wijzigen . Klik op " Next . " Selecteer " Print uw Project" om de foto afdrukken van etiketten .
PrintAddressLabels.com

Visit Print Adresstickers website 7 en typt u uw adresgegevens in het rechter taak.
8

Klik op "Preview & Select Label . " Klik op " Selecteer een beeld. " Blader door de foto's en selecteer een afbeelding voor uw label . Klik op "Selecteer Beeld . "
9

Klik op " Print etiketten . " Een voorbeeld van de labels wordt weergegeven in uw webbrowser . De etiketten afdrukken door te klikken op " File " en "Afdrukken" in uw webbrowser .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe te INDD bestanden bewerken…
·Easy Way een heleboel foto's t…
·Hoe een Event Checklist Plan 
·Hoe te dwingen InDesign te ope…
·Hoe te Kwartaal - pagina Cards…
·Hoe je Adobe Acrobat Distiller…
·Hoe Voeg een watermerk aan Acr…
·Postcard Design Guidelines 
·Hoe te Brochures thuis printen…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Eisen voor Stranglehold op PC 
·Hoe te Fade In Woorden in PowerPoint 201…
·Ghostscript : Hoe JPEG converteren naar …
·Hoe te sorteren op Toepassen om een rapp…
·Hoe de Photoshop- hulpprogramma Extract 
·Hoe een PDF Toon in iWeb 
·Hoe te Photobooth downloaden 
·Hoe je alle e-mails van Entourage geïnt…
·Hoe beelden Splice in Gimp 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com