Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe te maken en afdrukken Certificaten en Cards Online
Innovatieve internet bedrijven bieden diensten voor gebruikers om certificaten en kaarten te ontwerpen op het web en deze vervolgens op te drukken met uw printer thuis . Sommige bedrijven kunnen u in rekening te ontwerpen interface van hun site te gebruiken , terwijl anderen je kunnen rekenen alleen als u besluit om uw ontwerp af te drukken . Aanwijzingen voor het gebruik van deze diensten verschilt per bedrijf . Met ingang van begin 2011 , Avery.com stelt gebruikers in staat om kaarten online gratis en DyeTub.com maken en afdrukken maakt het ook mogelijk gebruikers te ontwerpen en af te drukken certificaten gratis . Wat je nodig hebt
Computer
Muis
Printer
Toon Meer Aanwijzingen
het ontwerpen en afdrukken Kaarten

Bezoek www.Avery.com 1 en klik " Design & Print Online " in het QuickLinks menu aan de linkerkant van het venster website . kopen van 2

Klik op de blauwe " Start Now " knop in het midden van je scherm . Een pop - up menu verschijnt waarin u wordt gevraagd in een inschrijfformulier aan Avery's diensten te gebruiken om te vullen . Terwijl je hebt in de benodigde informatie, zoals naam en e-mailadres in te vullen , kunt u ervoor kiezen om berichten van het bedrijf krijgen door het controleren van de " Nee , niet op dit moment " keuzerondje . Klik op " OK . " Een nieuw venster wordt geopend met de Avery ontwerp -interface .
3

In de " Selecteer Product " kolom , gebruik uw muis om het type item dat u wilt ontwerpen selecteren . Er is een ingang speciaal voor visitekaartjes ; alle andere kaarten zullen bevolken onder de categorie " Card Producten " en soorten kaarten zullen bevolken in de " Selecteer Product " kolom . Elk product binnenkomst is genummerd en komt overeen met een type papier product verkocht door Avery , maar je hoeft niet om hun producten te kopen om de afdruk functie te gebruiken .
4

Selecteer het product dat u wenst te gebruiken in de " Selecteer Product " kolom , en klik op ' Next '. Een nieuw venster wordt geopend met kaarten geschikt voor verschillende toepassingen en gelegenheden . U kunt een sjabloon of een blanco sjabloon te selecteren en vervolgens maak je eigen . Maak uw keuze door op de miniatuurweergave en de ontwerp -interface wordt geopend .
5

Pas uw kaart met behulp van de kolom van gereedschappen aan de linkerzijde van uw scherm . De interface biedt tekst , afbeeldingen en andere grafische tools die u kunt gebruiken om uw kaart aan te passen . Gebruik je muis om het juiste gereedschap te selecteren en elementen toevoegen als u uw kaart te ontwerpen . Wanneer voltooid , klikt u op ' Next '.
6

Selecteer de " Print Project" knop .
Ontwerpen en afdrukken van Certificaten

bezoek 7 www.DyeTub.com en klik op de " Maker Certificate " link in de eerste rij van de website pagina .
8

Kies het type certificaat dat u wilt maken . DyeTub biedt categorieën : Onderwijs , Traditional , Scout , Familie en Thema . Selecteer er een en je zult zien dat elke categorie heeft meerdere templates waaruit u kunt kiezen . Kies je favoriet en de ontwerp -interface wordt geopend in een nieuw venster .
9

Gebruik je muis of touchscreen aan om de ontwerpelementen overal slepen en neerzetten in het certificaat dat u kiest . Wanneer u tekst selecteert , zal de aanwijzer verandert in een tekstcursor , zodat u alle tekst aan te passen . Als u tevreden bent met het ontwerp , klikt u op het tabblad grijze " Print" aan de bovenkant van het venster website .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Online Training voor Adobe Pag…
·Hoe op Auto - Fill velden in A…
·Hoe te Band Banners Maak grati…
·Hoe Microsoft 2003 Key Access …
·Hoe je DNS Integratie configur…
·Hoe afdrukken naar PaperPort 
·Hoe je Adobe Updates Stop 
·Hoe je Bingo Cards gebruiken U…
·Het upgraden van Adobe Reader …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Microsoft Publisher 2003 converteren…
·Photoshop Technieken voor Wedding Photog…
·Hoe kan ik Speed ​​Up My ATI 6100 
·Hoe je in-en uitzoomen van een doek in P…
·Hoe maak je een Docx bestand te converte…
·Hoe controleert de File Type op een Vim …
·Hoe een PDF- formaat tot A4 
·Hoe de Veldvolgorde Verandering in Adobe…
·Hoe te XLS sjablonen maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com