Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Problemen met Open Office Software
OpenOffice.org , de open - source oplossing voor desktop publishing suites , is een interessant project : de software is gratis , voor een, en ontwikkelt organisch als programmeurs van verschillende bedrijven dragen nieuwe ideeën aan. Programma's kan Open Office te vormen tot wat ze willen , als onderdeel van zijn open - source licentie . Zelfs het gedeelte over probleemoplossing van de Open Office documentatie is open-source , steeds groeiende en evoluerende als programmeurs vinden nieuwe bugs in de software . De lijst vermeldt een aantal veel voorkomende problemen . " No Content "

Volgens het Open Office Problemen documenten , het programma meest voorkomende probleem is een foutmelding " Get opslag : Geen inhoud . " Dit bericht wordt weergegeven bij het laden van Open Office , en is het product van een beschadigd bestand met de naam " common.xcu . " Het bestand is beschadigd als Open Office crasht of is niet goed gesloten . De work-around is straight - forward . Sluit Open Office en blader naar de ' Documents and Settings ' map of map " Users" op uw pc . De " common.xcu " bestand is te vinden in de volgende submap : " Application Data \\ Open Office \\ user \\ registry \\ data \\ org \\ openoffice \\ Office . " Hernoem het bestand naar " common.xcu.old " en herstart Open Office . Het programma zal een nieuw , onbeschadigd bestand te maken .
Lege pagina

Open Office
is opgericht naar aanleiding van een paradigma uitgeverij ontworpen rond boeken , wat betekent dat de programmanummers pagina's in een links - naar - rechts , oneven - dan - ook -formaat . Soms , wanneer documenten van Open Office , de eerste pagina of een reeks pagina's afdrukken leeg zal zijn omdat de printer wordt "lege " pagina's tussen , of voorafgaand aan uw werkelijke tekst verzonden . Omzeilen door het invoegen van een pauze na de titel of op de eerste pagina . Klik op " Invoegen" en vervolgens " Handmatig einde " en geef " eerste pagina " onder " Volgende stijl . " Verander het paginanummer aan een, en klik op ' Ok '. Open het " Stijlen en opmaak " venster en klik op " Left alleen " onder " Eerste pagina . "
Compatibiliteit

De Open Office -software is ontworpen als een alternatief voor Microsoft -software en andere uitgeverijen suites . Hoewel Open Office is compatibel met de meeste van de bestandsformaten van zijn concurrenten, struikelde met Microsoft Works , of " . Wps " bestanden . U kunt rechtstreeks importeren andere bestanden , maar moeten een tussenliggende programma om Works -bestanden te gebruiken. U kunt echter wel downloaden een van de twee gratis programma's van Microsoft - Word Viewer 2003 of Works 6.0 Converter - en het gebruik van het programma te bekijken wps bestanden en kopieer en plak naar Open Office met alle objecten en opmaak intact
. .
spellingcontrole

De spellingcontrole functies van Open Office zijn volledig aanpasbaar, waardoor het een zegen en een vloek kan zijn . Nieuwe of secundair taal Aan het programma is bekend dat de vorige taal onderbreken . Daarnaast wordt tekenopmaak ingebouwd in taalpakketten in Open Office , zodat het kopiëren en plakken van verschillende bronnen soms ook onderbreekt de spellingcontrole . Zorg ervoor dat alle tekst is ingesteld voor dezelfde taal door het selecteren van het menu "Format " , dan " Karakter ... " en vervolgens " Lettertype . " Kijk voor de "Taal" keuzelijst en zorgen ervoor dat uw taal is geselecteerd .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe om te leren te ontwerpen V…
·Hoe maak je een grafisch forma…
·Hoe te Lines Inline in PageMak…
·Hoe te openen IND -bestanden 
·Hoe de Verticale afstand Pas i…
·Hoe je lijst met contactperson…
·Hoe kan ik een afbeelding Pale…
·Adobe Photoshop CS3 functies 
·Hoe te meten in Adobe Acrobat 
  Related Articles
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe te briefhoofd maken met Word 
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe om bestanden te sorteren in het dial…
Hoe de Open voorbeeldvenster in Word for…
Hoe de Open voorbeeldvenster gebruiken i…
Hoe kan ik een Word - Processing documen…
Hoe je tekst te vervangen door een Graph…
  Software Articles
·Soorten Word Processing Equipment 
·Hoe Microsoft FTP gebruiken 
·Hoe kan ik een pagina-einde in MS Word 2…
·Hoe te Embedded Documenten Keep Tijdens …
·Hoe te Favicons maken in Photoshop CS5 
·Avira Antivirus Vs . NOD32 
·Hoe maak je een kloon te maken met de ni…
·Wat is de functie van de schuifbalk in M…
·Hoe te Lens Knippert in Photoshop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com