Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Wat is het verschil tussen Afbeelding pletten & Afbeelding Zichtbaar in Adobe PhotoShop ?
Wanneer u een nieuwe afbeelding te openen in Photoshop , het heeft een laag die de volledige afbeelding bevat . Variaties van de originele afbeelding te bewerken , toevoegen van effecten , het plaatsen van tekst of het maken van composieten van meerdere beelden creëert meer lagen geplaatst boven op het origineel . U kunt een aantal lagen onzichtbaar te maken , met inbegrip van de oorspronkelijke , om - in essentie - maak een nieuwe afbeelding . Afvlakking een beeld combineert zichtbare lagen , die u toestaat om een Photoshop-bestand opslaan als een JPEG- of ander formaat . Het creëren van Lagen

U maakt een nieuwe laag in Photoshop elke keer dat u toevoegen of wijzigen van een element in het beeld . Dat element kan een afbeelding uit een apart bestand of het verwijderen van de achtergrond van een origineel beeld tekst , . Elke afbeelding die u wilt bewerken wordt weergegeven in een achtergrond laag die is vergrendeld voor bewerking . U kunt die laag dupliceren , echter of kopiëren delen van een nieuwe laag . Een Photoshop ( PSD ) file bewerking kan produceren tal van lagen , waarvan sommige niet zichtbaar in het uiteindelijke beeld zijn.
Zichtbare Lagen

Informatie
over Photoshop-lagen wordt getoond in een laag venster gescheiden van de afbeelding bekijken . Elke laag heeft een naam en een pictogram in de vorm van een oog . Het oog te klikken verwijdert de laag van beeldweergave en het pictogram verdwijnt . Klikken op het pictogram ruimte brengt de laag terug . U kunt de lagen opnieuw rangschikken en transparanten aan te passen om te verbergen of weer te geven wat er onder hen .
Strijk een afbeelding

Wanneer u " Image vlak " in het selecteren menu " lagen " , combineert u alle zichtbare lagen in een. Photoshop verwijdert de onzichtbare lagen . Indien u wenst om sommige lagen te combineren , maar laat anderen gescheiden , houdt u de Shift-toets ingedrukt terwijl u op elke laag die u wilt combineren , kies dan " Samenvoegen lagen " uit het menu Laag .
Een afbeelding exporteren met lagen

opslaan Photoshop-bestanden als PSD's of PDF's laat de lagen intact . Photoshop-bestanden kunnen rechtstreeks in Adobe's Creative Suite -programma's , met inbegrip van InDesign en Illustrator worden geplaatst , zodat u om terug te gaan en bewerk het oorspronkelijke bestand in Photoshop , toevoegen of verwijderen van lagen , dan herlinken het bestand en zijn herziene afbeelding om de bestemming programma . < Br >
without Lagen

Voordat een Photoshop-bestand kan worden opgeslagen als een JPEG-of TIFF , moet het beeld worden afgevlakt . Met behulp van de "Opslaan als " commando voor een van deze formaten zal een kopie van het Photoshop-bestand opslaan in het nieuwe formaat en automatisch plat de afbeelding . De lagen in het oorspronkelijke bestand blijft intact .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Over Adobe InDesign CS2 
·Hoe te Gelaagde foto Print in …
·Hoe een eiland Brochure Maak 
·Hoe maak je foto's in Adobe In…
·Hoe je twee foto's afdrukken o…
·Hoe te Acrobat 9 Installatie R…
·Hoe te . Pub converteren naar …
·Hoe een bestand te kopiëren v…
·Hoe te voegen Clip Art Met Ado…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te Whitelist in Thunderbird 
·Hoe te Three Sisters Run ' Verhaal over …
·Hoe te gebruiken Photo Booth om Stiekem …
·Hoe de auteur van een Excel- document in…
·Een back-up van een SSD 2010 
·Wat is de extensie Rpc ? 
·Wat is de makkelijkste manier om Set Up …
·Hoe te gebruiken Optie knoppen om gegeve…
·Hoe je Media Player Vervangen Met iTunes…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com