Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe uw eigen koffie banner ontwerp
Of het nu gaat om nieuwe klanten aan te trekken of de invoering van een nieuwe smaak van koffie dat is zeker een hit worden , coffeeshophouders kan veel toepassingen voor banners vinden . Ongeacht de reden , in dit artikel leer je hoe je je eigen koffie banner met uw personal computer en desktop publishing software te ontwerpen . Wat je
Computer
Desktop publishing software , zoals Microsoft Publisher of Pagina Plus Starter Edition verhuur Drukker en standaard printerpapier
Need Toon Meer Aanwijzingen
Desktop Publishing Software < br >

Gebruik Microsoft Publisher 1 om uw banner te creëren . kopen van 2

Als u niet beschikt over Microsoft Publisher geïnstalleerd op uw personal computer , kunt u deze downloaden Pagina Plus Starter Edition gratis . Bezoek de link vinden in de sectie " Resources " hieronder naar Pagina Plus Starter Edition , dat is een gratis programma dat u kunt gebruiken om uw koffie banner ontwerpen te installeren .
3

Begin het ontwerpen van uw koffie banner . De volgende instructies zullen u vertellen hoe u een koffie banner met Microsoft Publisher 2007 te ontwerpen .
Maken The Coffee Banner

Open Microsoft Publisher 4 . Dubbelklik op " Banners ", die is gelegen in de kolom aan de linkerkant in de sectie " Publication Types " .
5

Kies een ontwerp voor uw koffie banner . Blader door de beschikbare in de sectie " Banners " ontwerpen . Kies een ontwerp dat u graag beginnen met door erop te klikken . Je zult in staat zijn om uw banner verder aan te passen aan de koffie thema passen .
6

Pas uw banner . Nadat u het ontwerp dat u wilt gebruiken hebt geselecteerd , ga door de "Customize en Opties " hoofdstukken over de rechterkant van het scherm in Publisher , en selecteer uw specificaties . U kunt het kleurenschema dat u wilt gebruiken , het lettertype en voeg zakelijke informatie in het hoofdstuk " Customize" door het maken van uw keuzes in het drop-down menu voor elke maat te selecteren . In het gedeelte 'Opties' , zult u het papierformaat dat u zult gebruiken , of u wilt een rand om uw banner , en hoe u wilt dat de afbeelding op het ontwerp op uw banner te selecteren . Zodra u uw selecties hebt gemaakt , klikt u op "Create " om verder aanpassen en ontwerpen van uw koffie banner .

Design 7 en maak uw banner . Markeer de standaardtekst op de banner en het te vervangen met uw eigen tekst . Om de standaard graphics op uw banner te veranderen , klik op de afbeelding die u wilt vervangen en kies ' Afbeelding invoegen . " Selecteer het beeld van uw harde schijf en klik op ' Invoegen '. Gebruik foto's van dampende kopjes koffie , koffiebonen of mensen genieten van een kopje koffie . Maken dat hij opvalt aan uw doelgroep publiek te trekken . Veel vrije beelden zijn te vinden on-line voor gebruik op uw banner . Zoek de term , " coffee openbaar domein beelden , " op Google naar afbeeldingen te vinden . Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding ( en) die u wilt gebruiken op uw banner , klik op " opslaan als " om het op te slaan op uw harde schijf , en plaats deze in uw banner . Zodra u uw koffie banner hebben ontworpen , sla het op uw harde schijf .
8

Print uw koffie banner . Laad uw printer met het papier dat u hebt aangewezen voor uw koffie banner , klikt u op " File" in Publisher en klik op ' Afdrukken ' en klik op ' Afdrukken ' weer . Uw koffie banner zal uit te drukken in hoofdstukken over verschillende stukken papier , afhankelijk van hoe lang je het , en je moet plakband of lijm elke pagina van de banner ontwerp samen om de full banner te creëren .
< br >

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe maak je een kerst Photo Co…
·Hoe maak je een muziek folder …
·Hoe je tekst met Adobe Reader …
·Hoe uw eigen gratis gids Creë…
·Hoe je Adobe Acrobat Distiller…
·Hoe kan ik een nieuwsbrief in …
·Wat zijn Hook Hanger outs in I…
·PrintMaster Tips voor Visiteka…
·Hoe te uitlijnen in WordPad 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kom ik erachter Marges van PDF- docu…
·How to Get Rid van AVG7 
·Hoe te MPG converteren naar MPEG4 
·Hoe een GIF maken in Gimp 
·Hoe te lijnen op Microsoft Word 2007 Dra…
·Hoe maak je een Flow Diagram maken in Of…
·Hoe te Compilatie CD's importeren in een…
·Hoe kan ik Excel 's EXP -functie gebruik…
·Hoe je het gebruiken IF -functie in Exce…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com