Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Wist InDesign Vervang QuarkXPress ?
Adobe InDesign is onderdeel van de Adobe Creative Suite-product bundel , en is Adobe's pagina-layout programma vermelding in die suite . Voor vele jaren , zijn primaire concurrentie was QuarkXPress geproduceerd door Quark , Inc Beide producten bieden een nauwkeurige controle over typografie en kleur controle , met de mogelijkheid om draad tekst rond afbeeldingen, tabellen maken , het genereren van inhoudsopgaven en indexen en helpt professionals beheren creatie boek . Vroege Geschiedenis : QuarkXPress versus PageMaker

QuarkXPress
werd voor het eerst uitgebracht in 1987 , en door de versie 3 , uitgebracht in 1990 , was het de dominante pagina-layout -programma in de grafische vormgeving huizen over de hele wereld . Zijn primaire concurrentie was Aldus PageMaker , die de oorspronkelijke desktop publishing-programma was . In dit tijdperk , QuarkXPress consequent weggedrukt PageMaker in termen van functies , en beide waren opmerkelijk als programma's ontwikkeld voor de Macintosh die later verhuisde naar het Windows-platform .
Aldus Gekocht Door Adobe
< br

Adobe > , die de PostScript-taal standaard ontwikkeld die beide programma's worden ook intern gebruikt om de positie van tekst en afbeeldingen op de pagina te controleren , kocht Aldus in 1994 , rebranding van de software zoals Adobe PageMaker . Adobe bleef het programma na de overname werken en wat terrein gewonnen in de professionele uitgeverijen en velden afdrukken via de jaren 1990 , was er een gat van zeven jaar tussen QuarkXPress 3 en QuarkXPress 4 , waarin Adobe PageMaker verbeterde functies ten opzichte van de concurrentie < . br >
PageMaker Discontinued Voor InDesign

Adobe
aangekondigd dat PageMaker 7 de laatste versie van PageMaker als Adobe InDesign 2.0 werd uitgebracht in 2004 zou zijn . Dit was deels te wijten aan de veranderende besturingssysteem landschap ; PageMaker werkt niet goed onder de Classic emulator mod op MacOS X , en volgens Adobe , is het niet installeren of uitvoeren op Windows Vista of nieuwer . Ondertussen , Quark werd ontdekt dat Adobe InDesign CS genoeg mogelijkheden had toegevoegd rechtstreeks concurreren met QuarkXPress te zijn , en de bundeling met Illustrator en Photoshop betekende dat veel professionals simpelweg ingeschakeld omdat ze de software al geïnstalleerd.
< br > Voortgezette Concurrentie

Hoewel InDesign is uitgegroeid tot de standaard pagina-layout -programma in commercieel drukwerk , QuarkXpress is nog steeds in gebruik, vooral op het Macintosh-platform , in de industrie en de dienstensector , waar de behoefte om te produceren bijgewerkte handleidingen op jaarbasis is gemeenschappelijk. Voor technische publicatie , Adobe produceert nog steeds en updates FrameMaker voor technisch schrijven en technische uitgeverij , terwijl InDesign krijgt langzaam functies voor concurreren in die niche .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Wat is een lettertype -bestand…
·Hoe maak je een collage met Ph…
·Hoe maak je een sneltoets gebr…
·Hoe maak je een tekstvak conve…
·Hoe maak je een Picture Show I…
·Dreamweaver 8.0 Steekproef Act…
·Hoe te Resolutie Photoshop Ver…
·Hoe de Pagina draaien opslaan …
·Hoe te Inkleuren zwart-wit fot…
  Related Articles
Hoe zoeken en vervangen tekst in Word 20…
Hoe zoeken en vervangen tekst in Word 20…
Hoe te Zoeken en vervangen meerdere woor…
Hoe je tekst te vervangen door een Graph…
Hoe te gebruiken Zoeken en vervangen in …
Hoe te Spaces Vervang onderstreept 
Hoe te vinden en vervangen Meerdere Woor…
Hoe een String Command Line Vervang 
Hoe te Straight Quotes Vervangen Met Kru…
  Software Articles
·Wat is ERP-oplossing? 
·Hoe maak je een e-mail Advertentie Creë…
·Hoe Word 2007 Snelle stijlen Bewerken 
·Hoe te TAR -bestanden uitpakken 
·Hoe Web Bestanden uploaden naar Database…
·Hoe naar MPEG branden op CD - R 
·Hoe kan ik VHS omzetten naar DVD op een …
·Hoe je de tijdzone instellen voor iCal I…
·Hoe maak je een Teamspeak 2 Server Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com