Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
De InDesign Swatch Library Zal niet laden
De Adobe Creative Suite -toepassingen , waaronder Adobe InDesign , ondersteuning industrie - standaard kleur bibliotheken van pers - vriendelijke kleuren kunt u in de software te laden als sets met aanklikbare kleur chips . In tegenstelling tot zijn broers en zussen in de Creative Suite , maakt Adobe InDesign geen hele sets van kleuren te laden in een zwevend venster . Wanneer InDesign lijkt niet in staat om stalen te laden , deze scenario's om te begrijpen hoe de applicatie werkt en beoordelen of je een software probleem hebt . Creative Suite toepassingen

Adobe Illustrator biedt u een lange lijst van kleur chips in elk van de kleursystemen het ondersteunt . Wanneer u een kleur library te laden in het programma , verschijnt het in een zwevend venster voor uw inzage . Hoewel Adobe Photoshop 's kleur - selectie -interface biedt een soortgelijke swatch - gebaseerd systeem , elk van de bibliotheken van Photoshop blijft op uw scherm alleen lang genoeg voor u om een ​​keuze te maken , dan verdwijnt wanneer u op de knop "OK " klikt . Als u uw verwachtingen van Adobe InDesign 's gedrag paradigma Illustrator in plaats van Photoshop baseren , kunt u InDesign het gedrag wijst denken van een softwareprobleem .
Hoe InDesign Bibliotheken werken

Toen je kleuren toevoegen aan het deelvenster Stalen in een Adobe InDesign-document , kunt u kiezen uit een dialoogvenster ontworpen voor het maken van een - op - een - tijd keuzes . De Nieuw kleurenstaal dialoogvenster kunt u een kleur kiezen soort - ter plaatse of proces - en een kleurmodus . De kleur - modus drop- down menu biedt een lange lijst van eigen kleur -systemen , met inbegrip ANPA , DIC , HKS , Pantone Toyo , Trumatch en Web - veilige kleuren . Als u ervoor kiest een kleur modus , de set van stalen van de bibliotheek blijft toegankelijk op het scherm alleen lang genoeg voor u om uw keuze te maken .
" Stalen laden " optie
< br

Adobe InDesign 's > deelvenster Stalen bevat een fly - out menu in de rechterbovenhoek om opties te bieden , waaronder de keuze om ' Load Stalen. " Vooral als je bekend bent met de manier waarop Adobe Illustrator handvatten kleur bent , deze optie klinkt alsof het een drijvende kleur - staal panel zou moeten openen op uw scherm . Integendeel : . Is het eigenlijk de toegangspoort tot kleuren opgeslagen in andere InDesign-bestanden en documenten die zijn opgeslagen vanuit andere toepassingen in de Adobe Creative Suite
ASE Bestanden

De Adobe Swatch Exchange bestandsformaat kunt u de kleuren in een bestand geschreven door een Adobe Creative Suite applicatie in een bestand in een andere toepassing in de suite te laden . De ASE -formaat biedt ook een manier om je persoonlijk geconstrueerde kleur bibliotheken delen met andere mensen in een werkgroep of productieomgeving . Om een ASE document te maken , je exporteert de kleuren in uw huidige lay-out of artwork bestand . Wanneer u kiest voor " Stalen laden " van het InDesign Stalen menu Adobe paneel , verwacht het programma u om een ASE- bestand te laden en geeft een foutmelding als u kiest voor andere soorten documenten , waaronder kleur bibliotheken .
verwachtingen

als u staalbibliotheken Adobe InDesign als ze zijn ontworpen en te profiteren van het ASE -bestandsformaat te kleuren bibliotheken delen met collega's , moet je geen problemen met het openen kleurinformatie uit hebben middelen InDesign 's . Wanneer InDesign zich niet gedraagt ​​zoals je verwacht , reset uw aanvraag voorkeuren . Als dat het probleem niet oplost , moet u mogelijk verwijderen en opnieuw installeren van uw software . Voordat je drastische maatregelen nemen , zorg ervoor dat uw InDesign- installatie up - to- date met Adobe 's nieuwste software patches.

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe kan ik een Ebook Met behul…
·Waar vind ik gratis Quark Tria…
·Hoe Presentatie Kaarten maken 
·Hoe kan ik een foto van uw gez…
·Hoe te openen Raw in Photoshop…
·De Delen van Adobe Photoshop C…
·PC naar Mac Fonts Conversie 
·Hoe kan ik een Photo Collage i…
·Functies van Adobe Air 2.0 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Het wijzigen van de Voorgrondkleur in GI…
·Hoe te Quarter bepalen in Excel 2003 
·Hoe te Tabelranden Solid in Word maken 
·Hoe kan ik MP4 bestanden af ​​te spelen …
·Hoe te installeren Media Player Classic 
·Hoe te verbeteren Photo Kleur in Photosh…
·Hoe de Illustrator Gradient Tool Gebruik…
·Hoe te Album Art aan MP3 in Vista 
·Hoe te tonen Stromend Water in PowerPoin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com