Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe maak je een Conceptmap op Uitgever Zorg
Deel hiërarchische grafiek , deel illustratie en deel schattenjacht gids, een concept map is een visuele weergave van een gedachte en redenering . Voor het gemak bij het ​​maken van concept maps , vertrouwen op Microsoft Publisher . Uitgever , een desktop publishing en design programma , wordt geleverd met een grote collectie van vormen ideaal voor het opmaken van een concept map . Een van de voordelen Publisher's is dat je kunt klikken en slepen vormen en tekstvakken rond op een pagina , zodat u het optimale plaatsing voor elk item op de kaart . Instructies

Lancering Microsoft Publisher 1 . Klik op de " Blanco 8.5 x 11 " -knop op de top - links van de " Beschikbare sjablonen " scherm . Naar de pagina of lay-out voor de concept map wilt wijzigen, klikt u op het tabblad "Pagina Ontwerp" . Klik op de " Size "-knop om de grootte of de " Orientation " knop om te veranderen naar landscape modus te verhogen , voor concept maps die breder zijn dan ze zijn groot . Kopen van 2

Klik op het tabblad "Invoegen " op de top van de werkruimte . Klik op de " Shapes " knop onder de tab op het lint .
3

Kies de hoofdvorm hele concept map , zoals een rechthoek of een ovaal te gebruiken . Wanneer de cursor verandert in een plusteken , trekken de vorm aan de bovenkant van de pagina - dit zal het uitgangspunt van het concept plan te zijn
4

Klik op de rand van de vorm uit te brengen het . tab nieuwe oranje " Drawing tools" aan de bovenkant van de werkruimte . Klik op de " Omtrek van vorm " knop en selecteer een nieuwe kleur , om van de zwarte standaard Publisher . Dit is optioneel .
5

Klik op het tabblad " Invoegen" eens te meer . Klik op de " Draw Text Box" -knop op het lint . Teken een tekstvak in de vorm .

Klik 6 in het tekstvak en typ de tekst te beginnen met de concept map , zoals " Moeten kinderen bedriegen of te behandelen zelf ? " Om het uiterlijk van de tekst te veranderen , markeert de woorden , klikt u op het tabblad "Home " en gebruik de " Font " deel van het lint om de woorden op te maken.
7

Teken de omtrek met de cursor over zowel het tekstvak en de vorm het is de binnenkant van . Druk op " Ctrl - C " om de twee dozen te kopiëren . Beweeg de cursor iets aan de uitgever pagina en druk op ' Ctrl - V " om te plakken in de kopie . Sleep de vakken onder de eerste , kattig - hoek naar rechts of links of direct onder . Dit is waar je begint met het concept plan relaties aan te geven .
8

Markeer de tekst in de nieuw geplakte doos . Type over de tekst met de nieuwe tekst , zoals " Voordelen van Going Alone . " Druk op "Ctrl - V " weer naar een ander vak plakken . Sleep het op zijn plaats , markeert de tekst en typ dan het, zoals " Gevaren van Alleen het gaan . "
9

Blijf plakken in de vakken werk je weg naar beneden de pagina naar het einde van de concept map . Sommige rijen kunnen meer dozen hebben dan anderen en sommige delen van de hiërarchie kan langer zijn dan de anderen .
10

Klik op de " Shapes " knop . Klik op de tweede knop onder het hoofdstuk " Lines " , de single- pijl . Teken pijlen tussen de dozen op de concept map , gaande van boven naar beneden . Bijvoorbeeld , moet de top box op de concept map hebben beneden wijzende pijlen gaan naar de " voordelen " en " gevaren " dozen . Die dozen moeten naar beneden wijzende pijlen gaan uit hun boxen aan degenen onder hen .
11

Klik nogmaals op de " Draw Text Box "-knop . Klik direct in het midden van een pijl lijn . Typ een woord of een term die de relatie tussen de twee dozen voltooit , zoals " Ervaringen ", "Risico's" of " Moge zie . " Deze zullen variëren afhankelijk van de twee dozen . U kunt het tekstvak te slepen , zodat de letters niet worden verduisterd door de pijl . Herhaal dit voor elke lijn op de concept map .
12

Klik op het tabblad "Bestand" . Klik op "Opslaan als . " Geef een naam voor het concept map -bestand en klik op de knop "Bewaar" .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe te gebruiken PPT aan Train…
·Hoe te gebruiken Zoeken en ver…
·How to Get Rid van de Checkerb…
·Hoe maak je een tijdschrift ma…
·Hoe eigen Flyers maken 
·Hoe om te leren te ontwerpen V…
·Hoe om te doen Banner Printing…
·Hoe maak je een DCX -bestand c…
·Hoe maak je een link plaatsen …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Kan een HP Photosmart C4280 importeren i…
·Wat is het verschil tussen een TIF & een…
·Hoe te converteren naar Adobe Word 
·Wat is de extensie . QLI ? 
·Hoe te Run Garry 's Mod Offline 
·Hoe te Voetnoten exporteren naar OpenOff…
·Hoe te groeperen gebruiken in Crystal Re…
·Hoe de Adobe Acrobat Reader software te …
·Hoe een Tri - fold brochure in Microsoft…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com