Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Hoe maak je een Mac Gids Database Bouwen
Pages is onderdeel van de iWork softwarepakket van Apple . Het is specifiek ontworpen voor tekstverwerking , maar het heeft meer mogelijkheden dan dat . Het kan eenvoudige desktop publishing doen , maken grafieken en dienen als een basis , een flatscreen - file database. Wat maakt het werken als een database is het feit dat het beelden snel kunt importeren , laten opzetten van een database grid en het uitvoeren van eenvoudige zoekopdrachten . U kunt een eenvoudige huis -database voor dvd's , cd's , tijdschriften , artikelen en vele andere dingen met pagina's te creëren . Wat je nodig hebt
Apple Macintosh computer
IWork software
afbeeldingen van collectie
Toon Meer Aanwijzingen
1

Beslis welke velden nodig zijn . Een database is net met grote koppen in de kolommen langs de bovenkant en de afzonderlijke records ( rijen ) zijn voor elk stuk van de collectie . Een gegevensbank van science fiction pulptijdschriften maken er een aantal mogelijke gebieden . Kolomkoppen kan onder meer het tijdschrift titel , afbeeldingen , maand , jaar , volume , nummer , redacteur , dekking kunstenaar , interne kunstwerk kunstenaars , verhalen en auteurs . Maak een volledige lijst eerste , het snijden van alle kolommen die niet nodig zijn . Het weinige aantal kolommen , hoe sneller je in staat zal zijn om te navigeren op het bestand . Te weinig wordt de database minder bruikbaar maken . Voor deze databank , zullen we moeten als kolomkoppen : Have ? (betekenis : is de kwestie in de collectie of nog steeds vermist ) , Cover ( een beeld van het onderwerp ) , maand, jaar en Inhoud

Open Pages 2 . . In de werkbalk , selecteert u " Objects . " Uit het pop-up menu, selecteer "Table . " Dit zal een basis drie - kolommen , vier - rij -database plaatsen op de pagina . Maar het voorbeeld vergt vijf kolommen en veel rijen .
3

Select 'in de knoppenbalk . In het infovenster , selecteert u in het menu Tabel . Dit is waar de meeste aspecten van de databank zal worden geformatteerd . Hier kunt u bepalen breedte van kolommen , kolommen of rijen toe te voegen of te verwijderen en veranderingen te maken als je gaat.
4

Doe de vervelende dingen . Vul in de kolom headers - grijze velden boven - en in de rij velden die u nodig vullen . Bijvoorbeeld , de database richt zich op Astounding Science Stories , dus met een checklist , vul het maanden en jaren columns . In dit voorbeeld worden alle andere velden zijn uniek voor de kwestie , maar deze twee zal herhalen , want er zijn 12 maanden per jaar met een januari van elk jaar .

Import 5 de beelden . Als alle afbeeldingen op passende wijze worden genoemd , kunt u ze in een Finder-venster en sleept een ieder in het veld Cover . Met Pages , er is geen noodzaak om te kopiëren en plakken . Sparen de database na elke invoer door op Command - S .
6

Of kopieer en plak of typ de inhoud van elk nummer in het juiste veld . Aangezien deze waarschijnlijk klein zal zijn , zal het efficiënter zijn om ze te formatteren in een ander bestand , kopiëren en plakken , dan is de grootte van de tekst zoals nodig . Ook plaatst de √ mark ( Option - V ) in het hebben? veld als je gaat.

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe de Oracle SQL output forma…
·Hoe maak je een relatie in Acc…
·Hoe je mobiele analytics gebru…
·Hoe maak je een HDD Firmware L…
·Data Cleansing Strategieën 
·Hoe te ActiveX installeren in …
·Hoe te berekenen in een Access…
·Hoe maak je een kalender maken…
·Hoe maak je een Delta Symbool …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je afbeeldingen kunt invoegen in Pow…
·Hoe te Basic Computerprogramma's voor ee…
·Hoe maak je een fractie Houd in Excel zo…
·Hoe te verwijderen van de oude Norton 36…
·Hoe te Symbolen Verandering in Microsoft…
·Hoe kan ik de datum op een cel in Micros…
·Hoe kan ik een Word- document importeren…
·Hoe je twee videobestanden samen samenvo…
·Hoe te Aangepaste papierformaten opslaan…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com