Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Hoe maak je een CSV- bestand converteren naar DBA
Een database applicatie ( DBA ) is software die draait op een desktop , laptop of server machine . De applicatie houdt records in tabellen en serveert ze aan client applicaties op desktops en laptops . U kunt een door komma's gescheiden ( CSV ​​) bestand te converteren naar de DBA door het importeren van de gegevens in de tabellen . Elke record in een CVS -bestand bevat een regel van gegevens , gescheiden door komma's , en het vertegenwoordigt een rij die kan worden omgezet in een DBA . SQL Server stelt beheerders in staat om CSV-bestanden te importeren in de database applicatie met behulp van de opdrachtregel verklaringen . SQL Server kan draaien op een desktop , laptop of server machine . Wat je nodig hebt
SQL Server geïnstalleerd
Toon Meer Aanwijzingen
1

Klik op de knop Windows "Start " en selecteer " Alle programma's . " Selecteer " SQL Server " uit de lijst met menu- items , en klik vervolgens op de " SQL Server Management Studio " icoon om de console te openen . Kopen van 2

Voer een gebruikersnaam en wachtwoord met " lezen" en " schrijven " privileges . Als u de sa ( systeembeheerder ) wachtwoord , de makkelijkste manier om volledige toegang te krijgen en ervoor zorgen dat u de benodigde rechten hebben is om deze gebruikersnaam te gebruiken .
3

rechtermuisknop op de database waar de records worden geïmporteerd en selecteer " Nieuwe query . " Dit opent een nieuw venster waarin u de console commando's typen .
4

Maak de tafel . Als je niet al een tafel om het CSV-bestand gegevens op te slaan , moet je een te maken. De onderstaande code maakt een tabel om de voornaam van de CSV -bestand en achternaam registraties kunnen vasthouden : create table CSVImport ( First_Name VARCHAR ( 20 ) , Last_Name VARCHAR ( 20 ) ) GOPress op F5 om deze opdracht uit te voeren . Het creëert een tabel met twee kolommen . Elke kolom kan een reeks van maximaal 20 tekens .
5

Importeer de gegevens van uw CSV-bestand . De onderstaande code invoer van een bestand op uw schijf om de nieuw aangemaakte tabel : BULKINSERT CSVImportFROM ' c : \\ csvfile.csv ' MET ( fieldterminator = ' , ' , rowterminator = ' \\ n ' ) Gothe import haalt de csvfile.csv en gebruikt het naar records in de tabel CSVImport bevolken . De " fieldterminator " geeft aan dat elke komma wordt gebruikt om de voornaam scheiden van de achternaam . De " rowterminator " wordt gebruikt om SQL Server te vertellen dat er een nieuw record . Druk op de toets " F5 " om de gegevens te importeren .

Previous: Next:
  Database Software
·Definitie van SAP ERP 
·Microsoft Dynamics GP Tips & T…
·Soorten Relational Database Ma…
·Hoe te tellen het aantal kolom…
·Hoe maak je een doorzoekbare W…
·Hoe Business Intelligence Serv…
·Gebruik van een buitenlandse K…
·Hoe kan ik een database voor h…
·De nadelen van een Subquery in…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een MS Word- document convert…
·Excel 2007 Zal niet afdrukken Meerdere k…
·Photoshop Vs . Diafragma 
·Hoe kan ik publiceren Mijn krant op de K…
·Hoe te Printable Kopieën van PDF-bestan…
·Apple Keynote Trucs 
·Hoe je e - Cards te verdienen met Comput…
·Hoe een Word vervangen door een Excel- d…
·Hoe maak je een webpagina ontwerpen in P…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com