Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Hoe maak je een rij in DB2 bijwerken
DB2 is een high-performance database management systeem ontwikkeld door IBM , dat is schaalbaar en betrouwbaar . Een rij in een DB2-tabel wordt veranderd met een " Update" statement . " Update" verklaringen kan de uitvoering van triggers , die kan leiden tot meerdere updates optreden veroorzaken . Ook moet de update waarden overeenkomen met de juiste gegevens van de kolom worden bijgewerkt . Instructies
1

verbinding met de database . Definieer een primaire sleutel voor uw DB2- tafel als men nog niet bestaat , de primaire sleutel is een kolom in de tabel - meestal de eerste kolom - dat is altijd uniek . Deze waarde wordt gebruikt om de rij te worden bijgewerkt in een te identificeren " doorzocht Update . " Kopen van 2

Schrijf de update SQL statement met de primaire sleutel in het predikaat . ( Het predikaat is ook bekend als de "Where clausule " van de verklaring . ) Dit zorgt ervoor dat slechts een rij wordt bijgewerkt . Als een primaire sleutel niet bestaat en men kan niet worden gemaakt , te identificeren twee of meer kolommen die de rij uniek te maken en daarbij te vermelden welke kolommen in het predikaat . Dit staat bekend als een ' gezocht -update " omdat de tabel wordt gezocht naar de in het predikaat aan de individuele rij of rijen te identificeren matching criteria .
3

Voer een " gepositioneerd bijgewerkt "als met behulp van een cursor . Plaats de cursor op de rij die u wilt bijwerken . De update statement maakt gebruik van " Waar Huidige Of , " gevolgd door de naam cursor , om de rij te moeten bijwerken . Omdat de cursor op de rij die u wilt bijwerken , wordt geen zoekopdracht uitgevoerd . Deze methode zorgt er ook voor dat slechts een enkele rij wordt bijgewerkt , terwijl bij de " doorzocht update " meerdere rijen kunnen worden bijgewerkt met een statement .
4

de waarden die u wilt wijzigen Bepaal met het benoemen van de kolom en deze als gelijk aan de nieuwe waarde . De " Set" keyword wordt gebruikt om de nieuwe waarden toekennen . Talrijke columns , gescheiden door komma's , kan worden bijgewerkt in een actualisering statement .
5

Execute " Commit " om de wijzigingen op te slaan . U kunt uitvoeren van een " Select " van de tabel die u veranderd om te controleren of uw gegevens zijn bijgewerkt .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe maak je een Windows CSV be…
·Hoe maak je een tijdlijn Sjabl…
·Kan ik Access 2007 gebruiken i…
·Hoe te Command in SQL 
·Hoe te Oracle tabellen koppele…
·Wat is een relationele databas…
·Wat is een Apache Ant ? 
·SQL en PL /SQL Training 
·Hoe te herhalen Velden gebruik…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Spreidingsdiagram in Exc…
·Hoe de rasterlijnen van een Excel -werkb…
·Hoe te installeren Music Creator 2003 me…
·Hoe maak je een Trademark Superscript 
·Hoe een M4V converteren naar een MPEG in…
·Hoe toegang DB voor Labels 
·Hoe kan ik Norton Security Settings wijz…
·Hoe te vullen in Textuur in Illustrator 
·Hoe te Twee Witte Stroke Wegen maken in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com