Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
? Wat zijn de Basic ETL Taken
" ETL " staat voor Extract , Transform en Load - de drie hoofdtaken van ETL . Extract houdt het extraheren van gegevens uit externe bronnen die u wilt in uw databases te brengen . Transformatie gaat manipuleren de externe gegevens in een formaat dat zal overeenkomen met het formaat van de gegevens die momenteel in uw databases . Belasting is voor het importeren van de getransformeerde gegevens in de uiteindelijke database of systeem waar het zal verblijven . Sommigen hebben het makkelijker om de gegevens priot laden te transformeren gevonden , en het is mogelijk om de term geschreven als zie " ELT . " Elke taak op zich kan complex zijn en er zijn software tools en systemen die specifiek gebouwd voor ETL verwerking . Extract

De " Extract " taak houdt in het verzamelen van gegevens uit externe bronnen die u wilt in uw systemen en databases te brengen . In een bedrijf , kunnen de gegevens worden gevonden in stand - alone databases of spreadsheets die niet worden geïntegreerd met alle master-database . De gegevens kunnen ook hard- copy zijn of gegevens die u koopt van een data provider zou kunnen zijn . Het doel van deze taak is om het formaat van de gegevens te begrijpen , beoordeelt de algehele kwaliteit van de gegevens en de gegevens te extraheren uit de bron , zodat het kan worden gemanipuleerd in de volgende taak .
Transform < br >

In de stap " Transform " , een scala aan software- tools te gebruiken u en zelfs aangepaste programmering om de gegevens te manipuleren , zodat het integreert met de gegevens die je al hebt . Beschouw bijvoorbeeld een systeem dat mannen met een "M " en vrouwtjes identificeert met een " F " Als u gegevens afkomstig van een externe bron dat mannen identificeert met een " 1 " en vrouwen met een " 2 , " moet u de gegevens te transformeren door het omzetten van de " 1 " tot een" M " en de " 2 "om een" F ", zodat het overeenkomt met de gegevens die op dat moment bevindt in uw databases en systemen .
Load

Nadat je met succes hebt getransformeerd de gegevens die u nodig hebt om fysiek te laden in uw systeem of database. Voordat u de data te laden , zorg ervoor dat u een back-up van uw huidige systeem of dat je terug kan rollen of ongedaan maken van de invoer als het niet lukt . Na het laden van de gegevens , is het gebruikelijk om audit rapporten uitvoeren , zodat u de resultaten van de gefuseerde databases en systemen kunnen herzien om ervoor te zorgen dat de nieuwe gegevens heeft geen fouten of problemen veroorzaakt .
ELT < br >

Wanneer de " Transform " taak op zich is groot en complex , kunt u de gegevens op te halen , plaats hem in een tijdelijke tabel in de database waar het permanent zal verblijven en de acties van de uit te voeren " , Transform " stap nadat u de gegevens hebt geladen . Die de gegevens in het uiteindelijke systeem geladen tijdens de stap " Transformatie " vaak gemakkelijker om rapporten uitvoeren en de resultaten van de verwerking, testen . Vanwege dit , is het mogelijk om de term geschreven als " ELT " in plaats van te zien " ETL . "

Previous: Next:
  Database Software
·Cognos Impromptu Training 
·Hoe te controleren om te zien …
·Hoe kan ik een Outer Join in O…
·Het verschil in XSD & DTD 
·Hoe kan ik een Access-database…
·Hoe te gebruiken Toegang Query…
·Hoe het opzetten van Cost Plus…
·Hoe maak ik een e-mailadres op…
·Hoe te AutoFill in een Access-…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe maak je een Replay code voor een scè…
·Hoe kan ik een dvd branden op een comput…
·Search & Destroy Recovery 
·Hoe maak je een PDF-bestand op een Mac R…
·Hoe vertel ik wat Video Codec is nodig 
·Hoe te gebruiken AcroRd32.exe 
·Kan ik Installeer 32 - bits Oracle Clien…
·Hoe maak je een Rotis Font Gebruik 
·Paintshop Pro Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com