Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> gegevenscompressie >> Content
Hoe maak je een video die te groot is om E-mail comprimeren
Omdat camcorders lichter en goedkoper zijn geworden , en computer - based editing is zo eenvoudig te gebruiken , het maken van video -bestanden is binnen het bereik van de gemiddelde consument . Omdat dergelijke bestanden bevatten typisch kleur , bewegende beelden en geluid , kunnen ze blijken te groot voor geschikte behandeling . Het comprimeren van het bestand in een archief kleinere vergemakkelijkt het op de harde media en sneller te verzenden via email of via een webpagina . Verschillende opties bestaan ​​om dat te doen . Instructies
1

Bladeren van een gratis online converter zoals Nippy Zip , waardoor het niet om een ​​programma dat niet alleen neemt kostbare ruimte op harde schijf dowload maar kunnen schadelijke virussen bevatten . U kunt samen comprimeren tot tien video's , maar zijn beperkt tot 5,024 KB per video . U kunt het gecomprimeerde archief direct vanaf de webpagina downloaden of automatisch te sturen na het verwerken op een andere website .

Download 2 , installeren en uitvoeren van een gratis compressor zoals 7 - Zip . Want het vereist geen internetverbinding voor de verwerking , het is vooral handig in gebieden zonder een web -verbinding , zoals in een luchtvaartmaatschappij cabine . Het programma ondersteunt een groot archief formaten, waaronder 7 - Zip , een bedrijfseigen standaard die CNET toestanden kan oplopen tot 40 procent kleiner dan een gelijkwaardige zip-archief . Een command line versie maakt het gemakkelijk voor de gevorderde gebruiker snel gaan door het proces , terwijl het interactieve scherm -versie is beter geschikt voor beginners .
3

Koop en uitvoeren van een commerciële compressor als WinZip , die ondersteunt meer dan een dozijn formaten waaronder haar eigen Zipx . U kunt wachtwoorden toevoegen aan archieven voor extra veiligheid en aangeven dat de uitgepakte versies vernietigen zichzelf na een bepaalde periode van tijd . Een Office 2010- lint maakt het programma comfortabel voor degenen die bekend zijn met Microsoft Office . Ten slotte kan een archief worden zelfuitpakkende , zodat de ontvangers niet een aparte afzuiging naar het oorspronkelijke bestand te herstellen nodig .

Het programma is vooral handig voor videobestanden die nog steeds te groot zijn wanneer gecomprimeerd in een enkel archief . Het laat de splitsing van een archief in kleinere , opeenvolgend genummerde segmenten die zijn snel en makkelijk te verzenden via e-mail . Als extra beveiliging , moeten alle onderdelen worden gesplitst in dezelfde map tijdens decompressie . Anders kunnen ze niet volledig te combineren om de originele video te herstellen .

Previous: Next:
  gegevenscompressie
·Hoe maak je een zip-bestand me…
·Hoe te BKF -bestanden comprime…
·7 - Zip Compression Method 
·Beperkingen van Windows XP Zip…
·Hoe je een AVI bestand te comp…
·Hoe te comprimeren met Java 
·Hoe TS bestanden comprimeren 
·Hoe te Onvolledige Zip bestand…
·Tips voor het openen van ZIP-b…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een pijp in Solidworks Zorg 
·Wat is de extensie HDR ? 
·Hoe kan ik een Word- document Brief aan …
·Hoe te converteren PXL naar XLS 
·Hoe maak je een beschadigde MS Word- bes…
·Zip File Structuur 
·Hoe maak je een PDF- bestand converteren…
·Hoe krijg je muziek op een iPod zonder v…
·Hoe te BAK -bestanden comprimeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com