Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> gegevenscompressie >> Content
Hoe te Break Up een ZIP-bestand
Een hoge - kwaliteit video-bestand , complexe programma of document met honderden pagina's kan blijken te groot voor geschikte behandeling . Zippen het in een kleinere archief maakt het zowel minder ruimte innemen en gemakkelijker te verspreiden via internet downloads en e-mail . Bijzonder grote bestanden kan nog steeds produceren zip- archieven die nog onhandelbaar zijn . U kunt breken of splitsen een grote zip-bestand in meer beheersbare stukken door verschillende soorten van nutsbedrijven . Instructies
1

Bladeren van een online compressor zoals Media Convert , die splitst bestanden volledig online . U vermijdt zo dat u ruimte - hogging programma's die potentieel schadelijke virussen kunnen bevatten downloaden . De site beperkt je tot op een schaal van 200 MB of kleiner bestand , maar kunt u op de hoogte via e-mail wanneer de conversie klaar is, zodat je niet hoeft te wachten voor de verwerking is voltooid .

Download 2 , installeer en uitvoeren van een vrije compressor zoals 7 - Zip , waarvoor geen dossier grenzen heeft . Het verdeelt bestanden naar verschillende gecomprimeerde formaten, waaronder 7 - Zip , die de website staat is twee tot 10 procent beter dan de verhouding die door gewone zip-bestand . Een ingebouwde file manager kunt u bestanden en mappen te behandelen zonder het programma te verlaten , en een command line versie maakt geavanceerde gebruikers om snel te typen in conversie-opties . Omdat het programma is open source , kunnen technische gebruikers de code aan te passen aan hun behoeften .
3

Koop en uitvoeren van een commercieel programma als WinZip , dat een Microsoft Office 2010 -interface voorzien en heeft een gratis proefabonnement op haar website . Afgezien van het splitsen bestanden , kan het hulpprogramma uw archieven te beveiligen met wachtwoordbeveiliging en automatische verwijderen van bestanden . Een geautomatiseerde back-up faciliteit kan bestanden opslaan op cd's en dvd's , een netwerkschijf of naar e-mail . Een verpakking faciliteit laat je archieven te ordenen in logische - gerelateerde groepen en u kunt uw split zip- bestanden te maken self-extracting , zodat gebruikers niet een stand -along decompresssor nodig om het origineel .
< Br >

Previous: Next:
  gegevenscompressie
·Hoe te besparen op een Iomega …
·Hoe je veranderingen maken in …
·Hoe te Zip-bestanden afspelen …
·Is het veilig om te verwijdere…
·Ik ben niet in staat om te ope…
·Hoe te SFX bestanden naar Zip …
·Hoe je Zip-bestanden uploaden …
·Hoe kan ik een PDF -bestand ma…
·Hoe te besparen op een Zip Dri…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Powerpoint games maak 
·Hoe je GIMP starten met 4 verschillende …
·Mijn PC Games zijn traag 
·Hoe naar Gold Paint in Photoshop 
·Hoe maak je een Chicony installeren Dc -…
·QuickBooks 2010 Crashes Na Reconciliatio…
·Hoe maak je een Data Access-pagina die o…
·Hoe Set Up Charter Email Via Windows Liv…
·Hoe maak je een query met behulp van twe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com