Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> dvd's branden >> Content
Hoe kan ik een DVD Audio Disc Burn
Als u muziek of andere audio- bestanden die u gedownload of gemaakt op de computer zelf hebt, u kunt wensen om een dvd- audio- cd te branden , zodat u de bestanden kunt afspelen op uw dvd-speler . Merk op dat dit niet hetzelfde is als ze branden op een cd , die je moet doen om je cd-speler om ze te lezen . Dit proces is zeer eenvoudig , maar de eigenlijke verbranding van de gegevens zal een tijdje duren , waarschijnlijk een uur of langer . Wat je
Beschrijfbare DVD
Computer met DVD-brander
Need Toon Meer Aanwijzingen
Instructions
1

Klik op de knop 'Start' in de bodem links van het scherm van uw computer . Rol uw cursor over de plek waar het zegt " Alle Programma's" en vind uw dvd- brandprogramma . Als je er geen hebt , download er een online . Sommige goede zijn Roxio Creator voor de PC , Roxio Toast voor de Mac en Nero BackItUp & Burn ( zie Bronnen ) . Merk op dat deze programma's zijn niet gratis downloads , maar Nero biedt een beperkte tijd gratis proefperiode .

Dubbelklik 2 op de naam van uw brandprogramma 's in de programmabestanden lijst om de toepassing te starten . Nadat u dit doet , druk op de knop aan de voorkant van je DVD drive , die zal worden op de voor-of de zijkant van uw machine , afhankelijk van de lay-out . Plaats uw DVD - R of DVD - RW . Duw nogmaals op de knop om het station te sluiten . Probeer niet om het handmatig sluiten .

Kijk 3 aan de bovenkant van het venster van uw brandende toepassing. Klik op de knop aan de linkerkant die eruit ziet als een spreker of een muzikale noot . Kies de optie " Music DVD " .
4

Open een Finder -venster door te klikken op " Start" en vervolgens op "Zoeken . " Blader tot u de audiobestanden die u wilt branden op uw DVD . Klik op elk bestand een voor een en sleep deze naar het venster van uw brandprogramma . Het zal precies aangeven waar uw tracks te slepen .

Kijk 5 aan het beschikbaar is in het venster van uw software voor het branden " Opties " keuzes . Bijvoorbeeld , kunt u het maken, zodat uw schijf automatisch afgespeeld wanneer u deze in het dvd-station , shuffles of toneelstukken continu , of heeft 192 Dolby digitaal geluid . Just check de vakjes voordat eventuele opties die u wilt toepassen op de schijf .

Kijk 6 voor de rode knop "Branden " en klik erop om het kopiëren te starten . Laat uw dvd in het station totdat de actie is voltooid . Kom regelmatig terug om de 10 minuten om zeker te zijn er geen problemen .

Previous: Next:
  dvd's branden
·Hoe kan ik branden van een dvd…
·Hoe te Video_TS en AUDIO_TS ma…
·Hoe te branden van een MP3 naa…
·Hoe kan ik een dvd branden op …
·Hoe te branden van een film op…
·Hoe te branden van een Mac - f…
·Hoe te images branden op DVD -…
·Hoe AVI -bestanden branden op …
·Een snelle manier om branden v…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik Windows XP Password Bypass zo…
·Hoe te Tekens tellen in Microsoft Word 
·Hoe je Drupal Invoegen 
·Hoe kan ik dvd's branden Met behulp G5 M…
·Hoe maak je een PowerPoint Slideshow Loo…
·Batman PC Games 
·Handmatig upgrade naar DVDFab Platinum ?…
·Hoe te verwijderen Spybot Search & Destr…
·De Delen van Adobe Photoshop CS4 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com