Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> dvd's branden >> Content
Hoe te DMG -bestanden samenvoegen tot branden van een DVD
Een DMG-bestand is een disk image-bestand formaat dat wordt gebruikt op computers met Macintosh besturingssystemen Apple. Het DMG-bestand bevat een " beeld " van een disc drive die zich gedraagt ​​als een " virtuele schijf " en kunnen op dezelfde manier worden gemonteerd als elke drive aangesloten op een Mac OS X-computer . Omdat ze virtuele schijven , is het mogelijk om meerdere DMG samenvoeg een DVD. Instructies
1

Open een nieuw Finder-venster door te klikken op het pictogram op uw Dock . Klik op het menu " File " en selecteer " Nieuwe map . " Geef de map een memorabele naam . Monteer de eerste van uw DMG -bestanden door te dubbelklikken op het. Dubbelklik op het pictogram disk image van het op uw bureaublad om de gemonteerde afbeelding te openen , als deze niet automatisch geopend .

Druk op de " Cmd " toetsen " A " 2 tot alles binnen de gemonteerde beeld te selecteren venster . Slepen en neerzetten van deze geselecteerde bestanden naar de nieuwe map die u hebt gemaakt . Sluit het venster van de gemonteerde beeld . Sleept u het symbool naar de " Trash" op uw Dock om de afbeelding te ontkoppelen . Monteer de volgende DMG-bestand en herhaal dit proces . Herhaal nogmaals voor alle andere DMG -bestanden samen te voegen .
3

Klik op het Finder-venster en selecteer " Applications " van de sidebar ( of druk op de " Cmd ", " Shift " en " A " toetsen gelijktijdig in . ) Scroll naar beneden in de lijst van geïnstalleerde applicaties op je Mac totdat u de map ' Hulpprogramma's ' vinden . Dubbelklik op " Hulpprogramma's " en laad het " Beeld Disc " -programma door te dubbelklikken op het.
4

Klik op het menu "Bestand " in Disc Beeld , beweeg de muis over " Nieuw " en selecteer "Disc beeld uit map . " Wanneer de " Map selecteren naar Afbeelding " venster verschijnt , bladert u naar de map die u hebt gemaakt , dat nu bevat alle inhoud van uw DMG -bestanden. Selecteer de map en klik op de " Beeld " te klikken. U wordt gevraagd om de naam van het nieuwe DMG-bestand te bevestigen . Doe dat , en klik op ' Opslaan '.
5

Plaats de lege dvd in uw dvd -brander Mac 's . Zoek de naam van de DMG u zojuist hebt gemaakt in de lijst met stations ( de navigatiekolom aan de linkerkant van het venster ) in Schijfhulpprogramma . Selecteer deze . Klik op de " Burn " icoon op Disc Utility icoon balk aan de bovenkant van het scherm . Selecteer het station te gebruiken voor het branden van de schijf en klik op de knop "Branden " .

Previous: Next:
  dvd's branden
·Hoe PC branden op DVD 
·Hoe maak je een WMV -bestand b…
·Hoe te converteren van een fil…
·Kan een Macbook branden van ee…
·Hoe te branden van een bootabl…
·Hoe een ImageMixer Burn 3SE DV…
·Hoe een serie branden op een d…
·Hoe te VCD branden op DVD met …
·Hoe je 5 films te branden op e…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te verwijderen uw Skype Web -nummer 
·Hoe maak je een Koptekst en voettekst in…
·Hoe maak je een groepsbeleid is gevestig…
·Hoe te creëren bloeien in Photoshop Ele…
·Hoe je Photoshop CS4 Leer 
·Hoe Extern bureaublad delen 
·Hoe te Lagen in Photoshop CS3 Unlock 
·Hoe te Koffie Stoom maken in Flash 
·Maak je eigen muziek -cd at Home 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com