Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> dvd's branden >> Content
Hoe om bestanden te branden met meerdere taalopties op een DVD
Er zijn veel dvd- brandprogramma's die u in staat om video- dvd's branden met meerdere taalopties . Deze nemen meestal de vorm van kleine bestanden die ofwel ondertitels of audio -bestanden van verschillende talen bevatten . Helaas zijn de meeste gratis dvd branden software ondersteunt dit niet , dus je zult moeten om een programma te kopen als je niet al een hebt . Zodra je dat doet, moet het gehele brandproces duurt ongeveer een half uur , afhankelijk van de snelheid van uw computer . Wat je nodig hebt verhuur dvd- brandsoftware
lege dvd-r -verhuur dvd branden schijf
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download een dvd brand programma als u niet al een hebt die meerdere taalopties ondersteunt . Nero en Roxio zijn twee van de meest populaire en makkelijk te gebruiken programma's , en DVD Volgende Copy heeft een breed scala aan opties . Deze instructies zullen werken voor de meeste branden van dvd 's , maar voor de details van uw programma vindt u in de handleiding of help-menu . Kopen van 2

Open uw dvd- brandsoftware en beginnen aan een nieuw project door te klikken op " File , "en vervolgens" Nieuw " in het bovenste menu .
3

Klik op" Add " , hetzij in het menu bestand of op het startscherm van het programma om een videobestand te selecteren om te branden . In de pop - up box die opent , navigeert u naar uw downloads of map films ( of waar anders moet je het bestand ) en dubbelklik erop om het toe te voegen aan de DVD worden gebrand .
4

Voeg alle taalbestanden die u wilt opnemen - zowel ondertitels en audio . Als het programma een " Ondertitels" of " talen "-knop op het scherm of in het menu bestand , klik erop om de bestanden toe te voegen . Anders , handmatig toevoegen hen door te klikken op " Add " weer en alle taalbestanden selecteren . Het programma zal in staat zijn om de bestanden automatisch gelezen als ondertitels en film audiobestanden alleen komen in specifieke formaten .
5

Selecteer de optie op het branden van dvd -software voor een multi - language openingsscherm zodat , wanneer de DVD in een speler of de computer is geplaatst , zullen de mensen in staat zijn om een taaloptie eenvoudig kiezen . Als het programma het scherm optie opening , zal het automatisch scannen en lezen van de taal bestanden naar het juiste scherm selecties te maken . Als het programma problemen heeft met het lezen van de gegevens , zal u worden gevraagd om een ​​taal , bestand en het bestandstype voor elke selectie om ze adequaat te formatteren selecteert .
6

Klik op " Burn DVD " en plaats een lege DVD in je speler als daarom wordt gevraagd . Wacht tot de schijf te branden .

Previous: Next:
  dvd's branden
·Hoe te branden van een ISO- DV…
·Hoe maak je een schijf branden…
·Hoe kan ik DVD 's branden op e…
·Hoe kan ik een dvd behulp van …
·Hoe te films te branden op een…
·Hoe kan ik een dvd branden met…
·Hoe een Autoplay DVD Burn 
·Hoe kan ik een . ISO branden o…
·Hoe te Gedownloade films te br…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Screencasts verdienen met een Sam…
·Opties om een ​​PowerPoint opslaan als J…
·Hoe maak je een Microsoft Word 2007- sja…
·Software Piracy Issues 
·Hoe je Mail Labels Van Excel printen 
·Hoe te identificeren AVI Codec 
·iTunes heeft gedetecteerd een probleem 
·Visio Shapes Creëren 
·Hoe te Auteursrecht en File Information …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com