Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> cd's branden >> Content
Hoe een MP3 branden op een muziek-cd
MP3 is een bestandsformaat voor muziek vaak gebruikt op computers en MP3-spelers . MP3's kunnen eenvoudig worden gebrand op een cd , zodat u de cd in uw auto , uw stereo-installatie of waar een cd- speler beschikbaar te genieten . Je gebrande cd kan zorgen voor een aangepaste mix met de nummervolgorde van uw keuze voor welk doel u in gedachten : road trip , workout mix , huwelijksreceptie en meer . Voor het branden van de CD , kijk op de lege cd uit te vinden het maximale aantal minuten muziek kunt opslaan. Instructies
RealPlayer
1

Plaats een lege cd in de computer . Kopen van 2

Open RealPlayer .

Klik 3 de " My Library " knop gevonden in de buurt van de top van RealPlayer .
4

Klik op de optie ' Afspeellijsten ' in de linkerkolom menu . Klik op de " Nieuwe afspeellijst " optie gevonden in de buurt van de onderkant van de linker kolom menu . Geef uw afspeellijst een naam en klik op " OK . " Klik op " Yes " wanneer wordt gevraagd of u wilt clips aan uw afspeellijst nu toe .
5

Klik op de MP3 u wilt toevoegen aan een muziek-CD . Om meerdere MP3's in een keer te selecteren , klikt u op de eerste MP3 u wilt toevoegen , de "Ctrl" toets ingedrukt en selecteert u elke extra MP3 . Nadat je al je keuzes hebt gemaakt , laten gaan van de "Ctrl" toets . Klik op " Toevoegen aan playlist ", en deze mp3's worden nu toegevoegd aan uw afspeellijst . Beweeg de MP3's rond totdat je je gewenste volgorde . U kunt zien hoe lang de gecombineerde nummers worden door te kijken in de rechterbenedenhoek van RealPlayer . Vergeet niet dat dit aantal moet binnen de beschikbare ruimte van uw lege cd .
6

Klik op de " CD /DVD" optie in de linker kolom menu van RealPlayer .
7

Klik op de " Burn CD " optie die ook wordt gevonden in de linker kolom menu .
8

Klik op de " Add Tracks van My Library " optie in de linker kolom menu . Dubbelklik op de optie ' Afspeellijsten ' en dubbelklik op de afspeellijst die u eerder hebt gemaakt .
9

Klik op het eerste nummer in de afspeellijst , de toets " Shift " ingedrukt en klik op het laatste nummer van de afspeellijst .
10

Klik op de " Alles Toevoegen aan CD" knop onder de lijst met liedjes.
11

Klik op de " Burn CD " knop in de linker kolom menu en uw muziek-cd van MP3's wordt nu verbrand .
Windows Media Player
12

Plaats een lege cd in de computer .
13

Open Windows Media Player .
14

Klik op het dropdown menu dat is gevonden onder de "Burn" knop aan de bovenkant van de Windows Media Player . Selecteer "Audio -cd . " Klik op de knop "Branden " . U ziet nu een lijst met de naam van de " Burn List " aan de rechterzijde van de Windows Media Player .
15

Klik op elke MP3 die u wilt toevoegen aan de cd , en de knop aan te klikken ingedrukt te houden de muis , sleept u de MP3- over naar de " Burn List " en zet hem daar door het loslaten van de knop op de muis te klikken . Blijf dit doen tot je alle MP3's die u wilt die past op je cd hebt toegevoegd . De volgorde van de nummers waar nodig door te klikken en de nummers slepen naar een andere plek in de volgorde , totdat u de gewenste volgorde te krijgen.

Klik op de "Start Burn "-knop die is gelegen aan de zeer 16 onderkant van de lijst met te branden . Een muziek-cd van MP3's wordt nu verbrand .
ITunes
17

Plaats een lege cd in de computer .

Open iTunes 18 .
19

Klik op het menu "Bestand " en kies " Nieuwe afspeellijst . " Geef de afspeellijst een naam .
20

Klik op de optie "Muziek" onder "Bibliotheek" aan de bovenkant van de linker kolom in iTunes . Vind de MP3's die u wilt branden op een muziek-cd . Klik op elk nummer , en terwijl u de knop op de muis te klikken ingedrukt en sleep het bestand en zet het ( loslaten van de knop te klikken ) op de naam van uw afspeellijst in de linker kolom menu van iTunes . Doe dit voor elk nummer dat u wilt branden op een cd .
21

Klik op de naam van uw afspeellijst in de linkerkolom . De volgorde van de nummers in elke gewenste volgorde door te klikken op het lied , de knop op de muis te klikken ingedrukt te houden en te laten vallen op een andere plek in de volgorde . Klik op de optie "Burn Disc" op de bodem van iTunes . Wanneer er een menu verschijnt , zorg ervoor dat " Audio CD " is geselecteerd en klik op "Branden ". De CD zal nu branden .

Previous: Next:
  cd's branden
·Hoe kan ik een cd branden op e…
·Hoe te AIFF -bestanden branden…
·Hoe te films te branden uit de…
·Waarom wordt mijn CD Burner Cd…
·Hoe kan ik Burn My cassettes n…
·Hoe gebruik Roxio om een ​​Mus…
·Hoe u Windows 7 branden op een…
·Hoe maak je een audio-cd te br…
·Hoe kan ik Burn Serato CD 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een . Pln Bestand openen 
·Hoe verander ik Skype in het Engels ? 
·Regedit Programma 
·Hoe je MS Word Protections Verwijder 
·Hoe te onEnterFrame gebruiken in Flex 2 
·Hoe de Chatbox tot Pop Back Up op uw Fac…
·Het gebruik van multimedia op een comput…
·Hoe te diagnosticeren & Fix a Driver 
·5 Gebruik van Powerpoint 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com