Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> cd's branden >> Content
Hoe maak je een Big File om meerdere cd's branden
De mogelijkheid voor het branden van cd -software om een ​​groot bestand naar meerdere schijven te branden heet " discspanning . " Terwijl sommige cd - brandprogramma's bieden deze functie , kan het proces leiden tot disc fouten of beschadigde bestanden . Een meer betrouwbare methode is om een ​​programma dat het grote bestand splitst in meerdere kleinere bestanden te gebruiken , dan is elk kleiner bestand branden op een aparte disc met discspanning . Een file - splitsing programma en cd - brandsoftware : om dit te bereiken , moet je twee applicaties nodig . Wat je nodig hebt
Blanco beschrijfbare of herschrijfbare cd -verhuur CD - R of RW-station
Toon Meer Aanwijzingen
Splits de Grote -bestand in kleinere bestanden
1

Klik op de link in Resources te downloaden de File Splitter installatieprogramma . Installeer het programma met de standaard instellingen en klik op ' Voltooien '. Kopen van 2

Dubbelklik op het " De File Splitter " snelkoppeling op je bureaublad . Klik op de knop 'Bladeren' naast het tekstveld " File te splitsen " . Zoek het bestand dat u wilt splitsen en klik om het te selecteren , en klik op ' Openen'.
3

Klik op de knop "Bladeren" naast de " Map voor stukken " tekstveld . Kies een map om de kleinere bestanden op te slaan , klik op "OK . "
4

Selecteer " Aangepast formaat " van de " Grootte van stukken " menu . Type " 700 " in de " Size Custom " tekstveld , kies dan " MB " in het drop - down menu .
5

Klik op de " Split " knop te splitsen het bestand in kleinere bestanden . Klik op de knop " OK " nadat het proces is voltooid . Klik op de "Exit " knop om te sluiten " The Splitter File " -programma als u klaar bent .
Brand de bestanden naar meerdere CD's
6

Download SwiftDisc software voor het branden ( zie bronnen ) . Dubbelklik op het gedownloade bestand en installeer het met de standaard instellingen .
7

Dubbelklik op het " Burning SwiftDisc Wizard " icoon op het bureaublad , klik op "Doorgaan . " Klik op de optie "Data Project" , kies vervolgens " Archief gegevens op schijf . " Klik op 'Volgende'.

Plaats 8 een lege CD in de CD - R of RW-station . Kies rijden van de " Devices " lijst , en klik op ' Next '. Zoek de bestanden die u splitsen en bekijk ze in het bovenste deelvenster van het programmavenster . Klik en sleep elk bestand om onderste deelvenster.

Klik 9 om een ​​controle in de " Disc Spanning " doos , in de rechterbenedenhoek van het programmavenster te plaatsen. Selecteer het type schijven dat u zal worden met behulp van het drop - down menu . Klik op " Next " en vervolgens " Next" .
10

Klik op "Finish " om het branden te starten . De disc-lade gaat open wanneer de eerste schijf is gebrand en een boodschap zal u vragen om een andere lege cd te plaatsen . Verwijder de gebrande CD , dan plaatst u de volgende schijf en klik op "OK . " Herhaal dit proces alle bestanden zijn gebrand .

Previous: Next:
  cd's branden
·Hoe maak je een cd in Knoppix …
·Hoe maak je een foto-cd brande…
·Hoe je live audio op een cd br…
·Hoe kan ik muziek -cd's & Teks…
·Hoe om afbeeldingen te branden…
·Hoe kan ik een cd branden met …
·Hoe maak je een audio-cd brand…
·Hoe CD -images branden op een …
·Hoe je CD's te branden op een …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Norton -updates installeren Handm…
·Hoe je afbeeldingen in Apple Keynote Adj…
·Hoe maak je een Softwareprogramma te bra…
·Hoe de Chatbox tot Pop Back Up op uw Fac…
·Hoe te Gedownloade films te branden op k…
·Hoe je MS Word Lock 
·Hoe de kleur van een bar in een PowerPoi…
·Hoe om bestanden te consolideren 
·Hoe maak je een song invoegen van een CD…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com