Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> cd's branden >> Content
Bij het ​​downloaden van een cd , Wat doen de Algemene branden en rippen Mean ?
In de afgelopen decennia , muziekliefhebbers vooral verkregen nieuwe nummers door een bezoek aan de plaatselijke winkels , en ze luisterden naar deze muziek op cd en cassette spelers . De beschikbaarheid en distributie van muziek is sterk gegroeid als gevolg van online winkels , het gemak van zelf - marketing op social networking sites en het gemak van thuis cd - authoring . Computer en Internet- gebruikers hebben nu toegang tot handige tools , zoals cd -branders , die u toelaten om schijven met persoonlijke inhoud te produceren of om muziek van en naar diverse bestemmingen, inclusief uw computer , mobiele telefoon en MP3-speler . " Burning " en " rippen " zijn slechts twee van de processen mogelijk gemaakt door opnamediscs en CD schrijvers . Digital Music

Digitale muziek
is grotendeels vervangen oudere versies van audio , zoals platen en cassettes . Digitale audio is gebaseerd op een codenummersysteem en is ontworpen om te spelen op digitale apparaten , zoals computers en MP3-spelers . Digitale albums zijn op grote schaal beschikbaar via online muziekwinkels , die consumenten in staat om nummers te kopen en downloaden direct op een computer . Muziek van cd's en ouder audioformaten worden vaak overgebracht naar een computer , waar ze kunnen worden omgezet voor gebruik op digitale audioapparatuur . Amateur kunstenaars geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun werk kan ook digitale audio via de computer maken en distribueren .
CD rippen

" Rippen "
is het proces van het kopiëren van de tracks van een audio disc. De standaard mediaspelers opgenomen in Windows-en Macintosh-computers worden vaak gebruikt om tracks van een cd kopiëren en ze converteren naar een ander digitaal formaat , zoals WMA , WAV of MP3 . Als u een cd rippen , worden de bestanden opgeslagen op uw harde schijf en automatisch toegevoegd aan de mediaspeler bibliotheek . Als u verbonden bent met het internet , kan zowel Windows Media Player en iTunes lokaliseren en upload de eigenschappen die bij elke geripte spoor , zoals de titel , de artiest en de publicatiedatum .
CD Burning

" Burning "
betreft de codering van bestanden naar een beschrijfbare schijf . Het gladde oppervlak van een lege beschrijfbare schijf behandeld met reflecterende verf . Een laser binnenin de opneembare disc drive " verbrandt " kleine merken in het oppervlak , waardoor sommige gebieden vlak en andere gebieden ingesprongen . Deze merken zijn een vorm van binaire code die het mogelijk maakt de computer of het muziekapparaat aan de bestanden op de schijf te lezen . Terwijl een data -cd kan worden opgemaakt om meerdere opnamesessies te ondersteunen , de brander finaliseert automatisch een audio- cd , waardoor het onmogelijk is om meer bestanden later opnemen .
Voordelen

Na downloaden of rippen van een CD kunt u luisteren naar het lied op uw computer , converteren naar een ander formaat , branden op een lege schijf , over te dragen naar een ander apparaat of het uitvoeren van talloze andere taken. Zowel het rippen en branden kunt u nummers kiezen uit verschillende albums op een aangepaste mediatheek of gepersonaliseerde mix cd's te maken . Aangezien MP3-spelers zijn veel minder omslachtig dan de draagbare cd -spelers , deze technieken zijn ook bruikbaar voor het omzetten van muziek in een meer handzaam formaat dat geschikt is voor reizen .

Previous: Next:
  cd's branden
·Hoe Songs Burn Van iTunes naar…
·Hoe te branden Mijn favorieten…
·Hoe kan ik iTunes Audio Books …
·Welke programma kan ik gebruik…
·Hoe Songs in mp3 formaat Burn …
·Hoe om muziek te branden van h…
·Wat voor soort CD gebruik ik e…
·Hoe te branden van een film op…
·Hoe om muziek te branden van i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe te SSIS Document 
·Hoe te schrijven met een notitieblok op 
·Hoe kan ik mijn eigen emoties creëren i…
·Adobe Premiere Pro Bestandstypen 
·Hoe een eenvoudig wit frame op Photoshop…
·Wat is de Toshiba Value Added Package ? 
·Hoe de tabellen in Microsoft Publisher 
·Hoe om te doen Symbolen in Namen in Worl…
·Hoe maak je een grafiek van de vraag in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com