Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> cd's branden >> Content
Hoe uw laptop display branden op een cd
Als u wilt uw scherm delen met andere mensen , je zou kunnen hebben om de macht van de laptop , de batterij van de reserves en misschien het display uit te breiden naar een projector of televisie . Echter , als je gewoon wilt een paar beelden die op je laptop beeldscherm verschijnen tonen , kunt u tijd , energie en moeite besparen door het vastleggen en branden die beelden op een cd . Dan kunt u deze schijf zowat overal lezen , in plaats daarvan . Instructies
Kies een display Capture Methode
1

Druk op de Print Screen toets om een ​​stilstaand beeld van het gehele scherm van de laptop vast te leggen . Klik op het Windows-logo in de linkerbenedenhoek van het bureaublad , en typ " WordPad " in het zoekvak aan de onderkant van het startmenu . Druk op enter om de toepassing WordPad te openen . Druk op de v toets en de ctrl-toets op het toetsenbord om het beeld van het scherm van de laptop te plakken in het document . Klik op het blauwe menu icoon in de linker bovenhoek om het bestand op de harde schijf opslaan . Kopen van 2

Lanceer de snipping hulpmiddel om kleinere gebieden van het scherm van de laptop vast te leggen . Type " Knipprogramma " in het zoekvak aan de onderkant van het startmenu en druk op enter om het gereedschap te openen . Houd en sleep de kruisvormige cursor rond het gebied van het scherm dat u wilt vastleggen . Laat de cursor en het Knipprogramma importeert de vastgelegde gedeelte in het venster van de toepassing. Klik op het menu Bestand om de afbeelding op te slaan .
3

Open de problemen stappen recorder hulpmiddel om meerdere foto's van het hele scherm van de laptop vast te leggen , een combinatie die schoten in een dossier . Type " probleem stappen recorder " in het zoekvak aan de onderkant van het startmenu en druk op enter om het gereedschap te openen . Klik op de start knop Opnemen en uitvoeren van een reeks van activiteiten die u wilt vastleggen op scherm van de laptop . Klik stoppen record. Gebruik het dialoogvenster Opslaan als om de beelden op te slaan op de harde schijf .
Branden op CD
4

Plaats een lege cd in het schijfstation van de laptop . Exit uit enige AutoPlay dialoogvensters die op het scherm verschijnen.

Type " Windows Verkenner " 5 in het zoekvak aan de onderkant van het startmenu . Druk op enter om Windows Verkenner te openen.
6

Dubbelklik op de stationsletter in het linkervenster dat Windows toegewezen aan om het schijfstation . Wacht tot het branden van een dialoogvenster doosje te verschijnen op het scherm .

Type 7 een titel voor de cd in de cd titel vak . Typ bijvoorbeeld ' Mijn Laptop Display " als een titel die gemakkelijk identificeert de cd .

Klik 8 op " als een USB flash drive . " Dit is de verbranding optie maakt de CD opnieuw . Selecteer " Volgende . " Verlaat dit exemplaar van Windows Verkenner openen en laat het raam te vallen op de achtergrond.
9

Open een andere map Windows Verkenner , via het menu Start . Blader door de mappen in het linkervenster om de opgeslagen afbeelding van de laptop scherm vinden . Sleep de afbeelding van deze tweede venster naar het eerste venster dat is ingesteld om de cd te branden . Bij " live- file" -modus Windows zal automatisch het bestand branden op de disc wanneer u het laat vallen in het venster .

Previous: Next:
  cd's branden
·Hoe muziek branden naar Play B…
·Hoe maak ik een MP3 CD branden…
·Hoe een LP branden op een cd 
·Hoe te Audio & Video Branden o…
·Hoe kan ik 100 Songs branden o…
·Hoe te films te branden op een…
·Hoe maak je een Service Pack b…
·Hoe kan ik een afbeelding te b…
·Hoe kan ik een afbeelding te b…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een tabel maken met Photosho…
·Hoe kan ik nieuwe Hatch Patterns maken i…
·Tutorial voor Advanced Archive Password …
·Hoe te Drum Multis Maak in Kontakt 
·Wat is de extensie . MYL ? 
·Structuur van een PowerPoint- bestand 
·Hoe te McAfee Vervangen Met AVG Free Ant…
·Hoe Vista Back-up terugzetten in DOS 
·Hoe maak je een PowerPoint-presentatie a…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com