Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Hoe maak je back-ups in Windows XP Plan
Een back- up van uw gegevens is essentieel als je wilt om de gegevens op uw computer veilig te houden . Dankzij automatische back-up software die is ingebouwd in het Windows-besturingssysteem , het hoeft niet een tijdrovende karwei zijn . Volg deze stap-voor - stap instructies . Instructies

Inloggen 1 op uw computer met het besturingssysteem Windows XP . Open Windwos Backup door te gaan naar Start - Alle programma's - Accessoires - Systeemwerkset - Backup . Dit zal de wizard Back-up . De Wizard is een eenvoudig maar krachtig stukje software dat u zal begeleiden door alle van de verschillende opties die u kunt gebruiken , of je kunt op de koppeling Geavanceerde modus en het opzetten van de back-ups handmatig .

Click 2 de "Backup" of "Restore Wizard" en klik op " Next " om verder te gaan met het proces. Kies " Back -up van bestanden en instellingen " en klik op "Volgende . "
3

Kies wat u wilt back-uppen . Keuzes zal omvatten " My Documents and Settings ',' documenten Everyone 's en instellingen , " " Alle gegevens op deze computer " of "Laat mij kiezen wat een back-up . " Als u nieuw bent bij het ​​proces bent , kiest u een van de standaardinstellingen . U kunt altijd uw voorkeuren later wijzigen .
4

Bevestig het type back-up en de bestemming van de aanwijzingen op het scherm en geef de back-upbestand een naam ( met de . BKP extensie . Je kunt gebruik maken van de knop Bladeren om te kiezen waar u de back-up zal blijven . Mogelijke keuzes omvatten een diskettestation , een cd-of dvd- brander of een netwerkschijf . Klik op " Next " en kies vervolgens het type back-up . Als je onzeker bent , kiest u Normaal . .
5

Klik op " Next " en kies uw backup- opties : Controleer de gegevens , hardware compressie en uitschakelen Volume Shadow Copy Klik op Volgende , kies dan voor de huidige back-upbestand vervangen - als het bestaat - of voeg de gegevens aan het einde van de back-up . Klik op Volgende en vervolgens kiezen wanneer de back-up uitvoeren door op de Set Schedule -knop . je krijgt ook de mogelijkheid om te kiezen hoe vaak u wilt back-ups uitvoeren . Maak je keuze , klik " OK " en vervolgens op "Volgende . "
6

u wordt gevraagd om een ​​gebruikersnaam en wachtwoord om de back-up uitvoeren . Kies iets wat je zult herinneren , schrijf het op , bekijk de informatie over de bevestigingspagina en klik op " Finish ".

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe maak je een back-up schijf…
·Een back-up iTunes naar een ex…
·Hoe kan ik een Back -Up Partit…
·Hoe een back- up van uw Boot C…
·De eenvoudigste manier om een …
·Hoe een Cyber ​​-Power Battery…
·Een back-up games voor PS2 
·Hoe kan ik een back-up dvd van…
·Hoe kan ik de batterij vervang…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·3D animatie software voor beginners 
·Hoe je MS Word Stop Van Voortbouwend de …
·Hoe kan ik een dvd rippen naar uw comput…
·Hoe de voorgrond in Photoshop CS3 Set 
·Hoe maak je een grafische driver install…
·Hoe maak je afdrukken een lege pagina 
·Toegang krijgen tot een Microsoft Word- …
·Hoe Web Sense uitschakelen 
·Hoe kan ik een Word- document maken Bred…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com