Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
De beste manier om een hele computer Backup
Computers worden steeds meer en meer een deel van ons dagelijks leven . Niet langer hebben we hebben boekenkasten vol oude foto's , platen of zelfs compact discs , allemaal van dat zich in onze personal computer . Maar wat kunnen we doen om datgene te behouden in geval van een ramp ? Er zijn een paar eenvoudige tips om het behoud van uw herinneringen te garanderen . Volledige backup

Ramen in 2000 + wordt geleverd met back-upsoftware meegeleverd , maar ze je niet beschermen tegen virussen of hardware storingen . Wat je echt moet doen is kijken naar een lange termijn oplossing . Dit zal leiden tot een back-up harde schijf . Uw lokale computer superstores hebben veel om uit te kiezen en je kunt meestal krijgen 1 terabyte ( dat is 1024 gigabyte ) voor ongeveer $ 100 US vanaf 2009 . Dit zal uw eerste lijn van verdediging , en je moet het instellen op de computer back-up op een wekelijkse basis met uw mediabestanden ( foto's , video's of muziek ) op een dagelijkse basis . Mijn persoonlijke favoriet is de " EDGE DiskGO 120 GB externe harde schijf " , die komt op een redelijke $ 51 dollar , is klein genoeg om in een handtas , heeft een zeer makkelijk te gebruiken software te installeren en is zeer duurzaam en bestand tegen magnetische velden ( je kunt eigenlijk nemen via een luchthaven x - ray .
Belangrijke Documenten , Online Backup

Redundantie
is de sleutel tot het beschermen van uw vitale gegevens en media . een van mijn favoriete suites van applicaties is degene die door Google , specifiek google documenten en natuurlijk , foto's en video ( specifiek Picasa foto's en YouTube ) Natuurlijk zijn al deze google opties zijn ook ... gratis , en u kunt zich aanmelden op http . : //www.gmail.comGoogle Documents geeft u meerdere gigabytes aan gratis opslagruimte met edit-mogelijkheden op een lijn met Microsoft Office ( inclusief Excel en Power Point ) . je kunt zelfs documenten die u al hebt gewerkt , evenals deel ze uploaden of downloaden . Picasa- foto's , evenals andere grote bedrijven , opslaan van uw foto's online . Picasa ( een google applicatie ) kunt u ook al uw media prive te houden , en hebben volledige toegang tot hoge resolutie kopieën van uw foto's van overal ( een aantal van de foto bedrijven alleen toegang geven tot lage resolutie kopieën , tenzij je koopt /ze af te drukken ) . YouTube heeft nu een hoge resolutie video's , de mogelijkheid om te uploaden en downloaden, evenals het kunnen uw video's prive te houden , zodat niemand je dat niet doet specifiek toestaan ​​kan ze nu dat je twee volledige back-ups te zien .
Mobile Backup

, ik adviseer ook het houden van uw belangrijkste documenten en foto's op een flash rijden . een flash drive is een draagbare ( ongeveer de grootte van een stukje kauwgum ) harde schijf kan opslaan enorme hoeveelheden gegevens . het is echt moeilijk om de draagbaarheid en flexibiliteit van een sleutelhanger flash drive verslaan .
< br >

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Win XP Backup instructies 
·Een back-up van Windows XP Dri…
·Hoe een backup naar een extern…
·Hoe maak je een schijf wissen …
·Hoe maak je een backup-cd van …
·Hoe maak je een iMac Hard Driv…
·Hoe maak je een computer Syste…
·Hoe om bestanden te back-up na…
·Een back-up van een computer o…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe maak je een Wervelende Video Achterg…
·Hoe maak je een . DPD bestandsextensie c…
·Hoe te frezen Patronen maken in Excel 
·Wat is ScottradeELITE ? 
·Serienummer Activation fouten op Adobe A…
·Hoe PDF Print Security verwijderen 
·Wat is een ALZ -bestand? 
·Hoe te Endnote X1 installeren op Word 20…
·AVG probleemoplossing 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com