Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Backup Strategy Met behulp van XP Systeemwerkset
Gegevens beschermen door het instellen van een regelmatige back-up strategie is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om het verlies van kritische gegevens te voorkomen . Hoewel er zijn vele manieren om dit te bereiken , een gemakkelijke en no-cost methode voor gebruikers van Windows XP bestaat binnen Windows XP Systeemwerkset . Alle edities van Windows XP bevatten de hulpprogramma Back-up als onderdeel van Systeemwerkset , maar eerst moet XP Home Edition ' om deze functie te installeren om het te bekijken in de Systeemwerkset . Een leuke feature van het hulpprogramma is de Backup Wizard die u door het proces op een logische , stap - voor-stap- mode . Aan de slag

Het hulpprogramma Back-up in XP Systeemwerkset zullen efficiënter werken als je wat tijd nemen om uw computer te organiseren alvorens een eerste backup . Een goede strategie is om gegevens te plaatsen op een centrale locatie , zoals in de map " Mijn documenten " . Het centraliseren van informatie zal dingen makkelijker te maken voor u als goed , omdat je niet de plaats van de verschillende bestanden die u wilt opnemen in uw back-up op te schrijven of te onthouden . De map ' Mijn documenten ' is een goed idee omdat het al persoonlijke profiel informatie , zoals voorkeuren , instellingen , favorieten en cookies bevat .

Begin om strategieën over de informatie die u wilt opnemen in uw back-up en het ontwikkelen van een back-up plan. Het hulpprogramma Back-up in System Tools zal u toelaten om een ​​back- up van alle bestanden of kiezen voor afzonderlijke bestanden en mappen . Back-up van elk stukje informatie dat op uw computer is tijdrovend en zal een grote hoeveelheid ruimte op uw opslagmedium nodig , maar kun je opslaan in het geval van een totaal systeem crash . Een strategie om te overwegen is een back-up plan met beide keuzes . Maak een backup van de gegevens op basis van een tijdschema dat u opgeeft , zoals elke zes maanden voor onregelmatige gebruikers of maandelijks voor frequente gebruikers , en vullen deze met kleinere , meer frequente back-ups van gegevens die u plaatst in de map " Mijn documenten " . < Br >

Denk na over de opslagmedia die u wilt gebruiken . Voor volledige gegevens back-ups , denk ' ruimte'. Keuzes omvatten een back-up naar een tweede interne harde schijf als uw computer meer dan een , de aanschaf van een externe harde schijf of een back-up op het netwerk als u bent verbonden met een netwerk . Voor kleinere omvang backups , verwijderbare media, zoals een USB flash drive is een goede keuze . Bovendien, het houden van uw backups gescheiden van andere informatie die u bespaart is een goed idee .
Behulp XP System Tools Backup Utility

Windows XP-gebruikers
moeten de hulpprogramma Back-up toe te voegen aan System Tools via de installatie- cd van Windows XP . Plaats de cd , selecteer " Perform extra taak , " en selecteer vervolgens " Bladeren Deze CD " om Windows Verkenner te openen . Selecteer de " ValueAdd " map , " Msft , " " Ntbackup , " en selecteer vervolgens " Ntbackup.msi " om het hulpprogramma Back-up te installeren .

Navigeer naar XP Systeemwerkset door het selecteren van " Alle Programma's" van de Windows XP " Start " menu , dan " Accessoires" en " System Tools . " Dubbelklik op het hulpprogramma Back-up om het programma te openen en start de wizard Back-up .

De eerste beslissing pagina vereist dat u informatie selecteren om in uw back-up . Selecteer informatie volgens de backup strategie u ontwikkeld . Vervolgens zult u de locatie voor de back-up opgeven volgens de opslagmedia u hebt gekozen. De laatste taak te voltooien is om een ​​back-up schema vast te stellen. Als je hebt besloten om een combinatie backup strategie te gebruiken , selecteert u " Meerdere schema's weergeven " in staat te stellen het instellen van back-up herinneringen voor beide . Stel de herinnering volgens de planning die u koos , zoals een wekelijkse backup elke vrijdag om 15:00 .

Klik op " OK " om een ​​back- up van gegevens .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe een backup naar Blu Ray 
·Hoe te Rsync gebruiken voor ba…
·Welke batterij back-ups worden…
·Hoe maak ik een reservekopie v…
·Een back-up van de QuickBooks …
·Hoe te Quicken Backup herstell…
·Hoe kan ik een WD Anywhere Bac…
·Een back-up Mijn documenten op…
·Een back-up bestanden op een e…
  Related Articles
Hoe te converteren naar tekst Outline Me…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe te Woorden Bijeenhouden Met behulp v…
Hoe te EXE -bestanden met behulp Notepad…
Hoe afdrukken van een achtergrondkleur o…
Hoe te configureren Tekst -naar-spraak i…
Hoe te Regelafstand Met Open Office Set 
Hoe je Automatisch inspringen gebruiken …
Hoe te Marges Met Open Office Set 
  Software Articles
·Wat is de extensie XPK ? 
·Hoe maak je een Publisher -bestand als e…
·Quick & Easy manieren om te leren Excel 
·Hoe kan ik een Word Verwijder Van de Ope…
·Wat is de extensie Clb ? 
·Hoe Clean Up Fuzzy Hair in Photoshop 
·Hoe maak je een QuickBooks Data File Loc…
·Hoe je video's te maken met CyberLink 
·Hoe Word- bestanden converteren naar PDF…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com