Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Wat is een System State Backup?
In Windows , een System State is in wezen de identiteit van een computer . Deze identiteit wordt geregistreerd en gedistribueerd naar verschillende systemen op een Windows-netwerk voor snelle referentie. Een backup van de System State bevat alle bestanden en gegevens die nodig zijn om die identiteit te herstellen naar een hersteld of verbeterd computer . Zonder een System State backup , zou die identiteit verloren , wat zich vertaalt in een langere down-time als de oudere systeem informatie wordt uit het netwerk en de herbouwde systeem is geconfigureerd en toegevoegd aan het netwerk . Elementen

De System State
is samengesteld uit maximaal negen elementen zich op de lokale computer . Welke van deze elementen wordt opgeslagen in het systeem staat is volledig afhankelijk van de functie van het besturingssysteem . Ongeacht zijn functie , zal iedere System staat het systeem boot bestanden , het systeem bestanden onder Windows File Protection ( een functie die programma's voorkomt vervangen essentiële Windows -bestanden ) , het Windows-register en de COM +- klasse Registratie Database ( een databank voor COM-component bevatten diensten en attributen ) . Active Directory-service , de Sysvol directory , Cluster service-informatie , Internet Information Service metadirectory en de Certificate Services-database zijn gespecialiseerde componenten die alleen aanwezig zijn in het systeem staat zou zijn op computers die speciaal zijn geconfigureerd om deze diensten uit te voeren.
< br >
Voordelen

Wanneer een succesvolle System State backup wordt uitgevoerd , de unieke eigenschappen en de identiteit van die computer een back-up . Mocht de computer niet , gewoon opnieuw installeren van Windows en het opnieuw configureren van het systeem aan te passen de oorspronkelijke creëert alleen een nieuwe computer met vergelijkbare eigenschappen . De verschillende ID's die het oorspronkelijke systeem omvatte zou ontbreken , wat betekent dat het niet gezien op het Windows netwerk als de oorspronkelijke computer . Dit is een probleem voor Windows Active Directory omdat de middelen , mogelijkheden en de toegang van iedere computer zijn gebonden aan de bijbehorende id's opgeslagen in Active Directory . Het herstellen van een System State om een teruggewonnen computer herstelt alle relevante gegevens over de computer en zijn ID's , opnieuw het oorspronkelijke systeem en het herstel in het netwerk .
Inclusief System Staat regelmatig back-ups < br >

De System State
kan worden opgenomen in vrijwel elk type handmatige Windows backup . Dit moet gebeuren door middel van geavanceerde modus in NTBackup , en de System State moet handmatig worden geselecteerd . Door dit te doen zorgt ervoor dat alle systeem - beveiligde bestanden , zoals die nodig is om een specifiek programma uit te voeren , samen met de System State zijn opgenomen met de reguliere inhoud van de back-up .
Beperkingen
< br >

Met NTBackup , kan het systeem staat niet een back-up van een externe computer . Om dit te omzeilen , moet extra tools van derden genaamd " agents " geïnstalleerd en geconfigureerd op de externe computers . Ook kan het systeem staat alleen een backup worden gemaakt en hersteld als geheel . Het wordt beschouwd als een enkel object . Dit betekent dat u niet individueel een van de negen System State elementen voor back-up of herstel te selecteren . Het is alles of niets . Toch kan een System State restore uitgevoerd worden op een alternatieve locatie , waardoor u op te halen uit de specifieke elementen van toepassing is op het oorspronkelijke systeem , indien nodig.
Waarschuwing

Er zijn verschillende varianten van de back-ups die kunnen worden uitgevoerd met Windows NTBackup , een daarvan is de System State backup . Een System State backup doet alleen dat wat de titel doet vermoeden --- het back-up van de systeemstatus . Het heeft geen back-up van het volledige systeem . Dit zorgt voor een snelle back-up en een snel herstel moet alleen de System State nodig herstellen . Wees je bewust van de aard van de back-ups die zijn uitgevoerd en welke informatie elk type back-up zal een back- up , zodat u weet hoe je een systeem goed te herstellen als het niet lukt .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe maak je een Windows Back-u…
·Backup Tape Recovery 
·Een back-up & Verwijder een po…
·Een back-up van de PS3- gegeve…
·Hoe je Outlook e-mail Backup D…
·Een back-up van een Disk Stora…
·Hoe te verwijderen Vorige Back…
·Een back-up Firefox-bladwijzer…
·Hoe de Drive naar XP Backup Mi…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe te Brushed Airplane Oppervlakken in …
·Hoe te beeldeffecten gebruiken in Adobe …
·Hoe je 3 - D stofdeeltjes Maak in After …
·Hoe te verwijderen Fix It Utilities 
·Hoe kan ik een cd branden met de XP Medi…
·Hoe maak je kolommen in een tabel in Ora…
·Hoe een PDF Driver in Quicken bijwerken 
·Is er een Quick Hot Key voor Subscript e…
·Hoe maak je een Rising Antivirus 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com