Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Hoe Vista Back-up terugzetten naar XP
Windows Vista bevat een back-up functie die back-up van bestanden in een formaat dat Windows XP niet kan begrijpen en automatisch te herstellen voor je. Windows Vista back-ups zijn echter in Zip- formaat , zodat u ze kunt herstellen naar XP door het uitpakken van bestanden met de hand. Bestanden die groter zijn dan 200 MB worden opgesplitst in meerdere bestanden in meerdere ritsen , zodat ze enkele speciale zorg nodig hebben . Instructies
Bestanden terugzetten kleiner zijn dan 200 MB
1

Open Windows Verkenner in Windows XP door te klikken op " Start", " Alle programma's " en vervolgens " Windows Verkenner . " Kopen van 2

Blader naar de media met uw Vista- backups . Dubbelklik op een ' back-upset " map en dubbelklik op de map ' Backup Files " in de " back-upset " map . De map Vista " Backup Files ' bevat bestanden met de naam " Backup Files 1.zip , " " Backup Files 2.zip " en ga zo maar door .
3

een Open " Backup Files " Zip map in Windows Verkenner door erop te dubbelklikken .
4

Herstel eventuele bestanden kleiner dan 200 MB aan Windows XP door te slepen en neer te zetten van de " Backup files " Zip mappen op het bureaublad van Windows XP . < br >
Herstel bestanden groter dan 200 MB
5

Open Windows Verkenner in Windows XP door te klikken op " Start", " Alle programma's " en vervolgens " Windows Verkenner . "
< br > 6

Blader naar de media met uw Vista- backups . Dubbelklik op een ' back-upset " map en dubbelklik op de map ' Backup Files " in de " back-upset " map . De map Vista " Backup Files ' bevat bestanden met de naam " Backup Files 1.zip , " " Backup Files 2.zip " en ga zo maar door .
7

Dubbelklik op " Backup Files " Zip mappen in Windows Explorer totdat u een back-upbestand groter zijn dan 200 MB .

Drag 8 en neerzetten het eerste gedeelte van het bestand op het bureaublad van Windows XP en vervolgens de naam van het en voegen " _1 " aan de bestandsnaam . Bijvoorbeeld , als u een bestand met de naam hebben " video.mp4 , " noem maar op " Video_1.mp4 . "

Drag 9 en neerzetten het tweede gedeelte van het bestand op het bureaublad van Windows XP . Als er een tweede bestand met dezelfde naam in de map Zip waarin u het eerste gedeelte gevonden , sleep het naar het bureaublad en noem deze met " _2" aan de bestandsnaam - bijvoorbeeld , " Video_2.mp4 . " Als er niet een tweede bestand met dezelfde naam , opent u de volgende Zip map en sleep het bestand in het. Bijvoorbeeld , als u het eerste deel van het bestand in de map " Backup Files 3.zip " , vond open " Backup Files 4.zip " next .
10

verder te slepen en elke volgende bestand en toevoegen van nummers aan de bestandsnamen totdat er geen links . Het aantal bestanden is afhankelijk van de grootte van het originele bestand , een aantal bestanden zullen twee delen hebben , en sommige bestanden kunnen hebben acht of meer
11

Open een opdrachtprompt door te klikken op " Start", " . Alle programma's , " " Accessoires "en vervolgens " opdrachtprompt . "
12

Navigeer naar de " Desktop " map in de command prompt door het intypen van " cd Desktop "in de command prompt venster en vervolgens op " Enter . "
13

Combineer de gesplitste bestanden in het originele bestand door te typen " copy /b Video * . mp4 video.mp4 , " vervangen " video.mp4 " met de naam van het bestand en " video * . mp4 " met de naam van het bestand , gevolgd door een sterretje . Druk vervolgens op ' Enter '.
14

Verwijder de originele genummerde gesplitste bestanden , indien gewenst.

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe een backup maken en terugz…
·Een back-up van een notebook 
·Hoe te Veritas Backup Exec geg…
·Backup oplossingen voor kleine…
·Hoe te Mirror of Maak een back…
·Hoe maak je Windows Mail mappe…
·Een back-up van een harde schi…
·Wat zijn de voordelen en nadel…
·Een reservekopie maken van Out…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Formules in Excel Voer & Verdeel …
·Hoe je meerdere WinRAR -bestanden uitpak…
·Hoe maak je een Business Card Maak met i…
·Hoe kan ik een MP3 in WaveLab Maak WaveL…
·Hoe maak je een flowchart op Mac Creëre…
·Hoe je Office 2007 aanpassen 
·Hoe maak je een Packaging API & Zip Unzi…
·Hoe te verwijderen Bots Van de Left 4 De…
·VOB naar AVI op Linux 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com