Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Server Backup Methoden
Informatietechnologie afdelingen en server beheerders moeten periodieke server back-ups van alle nieuw aangemaakte bestanden , mappen en gegevens over de machines die ze zijn verantwoordelijk voor te maken . Verschillende server back-up methoden bestaan ​​en kunnen worden gepland om de gegevens van het systeem in geval van een noodsituatie gegevens mislukking te bewaren . De plannen frequentie en volledigheid van verschillende server back-up methoden zal de hoeveelheid beschikbare informatie van backup repositories wanneer het herstel van gegevens noodzakelijk is vast te stellen . Complete back

Een volledige backup
is ook bekend als een normale backup . Deze methode een back-up van alle bestanden op een computer of netwerk . Naast het maken van kopieën van alle gegevens en logbestanden , een volledige server backup minstens een keer per maand gepland zal zorgen voor het behoud van alle gegevens in een computersysteem . Een volledige back-up -methode worden alle objecten een back-up zodat andere backup- methoden , zoals incrementele backups te markeren , zal weten welke informatie is gewijzigd . Een volledige back-up wordt een beheerder om hele sets van gegevens in geval van corrosie , vernietiging of verlies van bestanden te herstellen in te schakelen.
Incrementele back-up

Een incrementele server back-up methode slaat alleen de bestanden die zijn gewijzigd of gecreëerd na de laatste volledige back-up . Incrementele back-ups zullen ook bestanden gewijzigd of gecreëerd na de laatste incrementele back-up op te slaan. Een wekelijkse schema voor een incrementele back-up zal zorgen voor het behoud van alle bestanden en zorgen voor het herstel van bestanden in het geval van verlies of vernietiging van gegevens . Incrementele backups markeer alle objecten , bestanden en mappen zijn opgeslagen voor toekomstig gebruik . Deze methode is minder tijd en ruimte in beslag dan een volledige back-up .
Differentieel Backup

Differentieel
verbreken backup- methoden elke nacht nodig executie . Deze server back-up methode slaat alle bestanden die gewijzigd of gecreëerd na de differentiële back-up uitgevoerd van de vorige avond . In tegenstelling tot de volledige of incrementele back-up server methoden deze back-up methode niet de voorwerpen of opgeslagen bestanden te markeren . Differentiële back-ups worden uitgevoerd elke nacht , tenzij een volledige of incrementele back-up is gepland op een bepaalde avond .
Dagelijkse Backup

De dagelijkse server backup methode is een variant van de differentiële back-up methode . Dagelijkse back-up methoden neem een ​​backup van alle bestanden , mappen of gegevens die zijn gemaakt of gewijzigd in een netwerk van computers op een bepaalde dag . Deze backup methode niet markeert u de bestanden of mappen zijn opgeslagen . Dagelijkse backups hoeft niet te worden uitgevoerd als regelmatige differentiële back-ups worden uitgevoerd . Dagelijkse back-ups opslaan van gegevens op een dagelijkse basis , behalve wanneer volledige back-ups of incrementele back-ups worden gepland .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Een back-up Device Drivers op …
·Hoe maak ik een backup van geï…
·Hoe de Desktop in Win XP Home …
·Een back-up maken en terugzett…
·Definitie van een Backup & Rec…
·Hoe een RMAN Backup terugzette…
·Een back -up van bestanden op …
·Hoe maak je een back- opslagap…
·Een back-up Met behulp van een…
  Related Articles
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Hoe maak je Stuur een fax naar een vreem…
Hoe installeer ik Microsoft Office op ee…
Hoe kan ik muziek -Backup op Mijn Window…
Hoe kan ik Windows Media Player V10.0 Ge…
Hoe maak je een Exchange Server Defrag S…
Hoe kan ik Windows XP & Windows Server 2…
Hoe te controleren of een e-mailserver o…
Hoe te gebruiken VNC Server en VNC Viewe…
  Software Articles
·Hoe je MSN Gaming Zone Delete 
·Hoe maak je Plaats een Achtergrondinform…
·Waar kan ik gratis aflosbare iTunes Code…
·Hoe te Beide Word 2003 en Word 2007 inst…
·Hoe maak je een WMV video bewerken voor …
·Hoe om uw eigen Game Cam & Security Box …
·Hoe te kopiëren & plakken Something 
·Wat is de extensie Ftil ? 
·Hoe te markeren en notities toevoegen aa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com