Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Hoe een backup Online E
E-mail is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van het leven . Van zakelijk tot persoonlijk gebruik , worden e-mails verzonden en ontvangen vele malen per dag . Maar wat als je plotseling verloren toegang tot uw e-mailaccount of verloren al van de e-mails en bestanden die u in uw inbox had gered ? De resultaten kunnen worden verwoestende . Gelukkig zijn er verschillende bedrijven en programma's die weten hoe belangrijk je e-mails zijn voor u , en hebben manieren gevonden om deze e-mails archiveren in het geval van een probleem gecreëerd . Of u nu een in- browser programma zoals Gmail , of een op uw computer, zoals Outlook gebruikt , kunt u uw e-mails eenvoudig een backup . Wat je nodig hebt
internetverbinding
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal of u wilt uw e-mails opslaan op de computer of op te slaan met behulp van een website . Archiveren van e-mails op uw computer kunt u al uw e-mails en bestanden openen vanuit een map op de harde schijf van uw computer . Dit bespaart uw e-mails in het geval van een probleem met uw e-mailprovider , maar zal niet de bestanden back-up in geval van een hardware-of software- crash op uw machine. Een back- up van de bestanden met behulp van een website zal u toelaten om toegang te krijgen tot de bestanden vanaf elke computer met internet toegang , maar zal je niet helpen als uw internetverbinding is verbroken. Kopen van 2

Als u wilt uw e-mails back-up op de harde schijf van uw computer , moet u uw e-mailaccount met een e-mailclient , zoals Microsoft Outlook of Mozilla Thunderbird . Als u dit al gedaan hebben , doorgaan naar stap 3. Zo niet , ga dan naar de website van het programma dat u wilt gebruiken en download en installeer het volgens de instructies op de website . Zodra het programma is geïnstalleerd , opent het de eerste keer zal u door het proces van het koppelen van uw e-mailaccount om uw programma .
3

Zodra uw e-mail wordt gesynchroniseerd met uw programma , zodat de auto- archief functie . Dit zal een folder en op te slaan e-mails en bestanden die worden ontvangen creëren . Om dit te doen , het openstellen van de voorkeuren van uw e-mailprogramma en selecteer "enable autoarchief " . U wordt ook gevraagd om instellingen voor uw archivering , zoals welke map om bestanden in en hoe lang ze blijven slaan creëren . Raadpleeg de Help- menu of de website van het programma dat u gebruikt als u problemen ondervindt .
4

Als een online archief is wat je wilt , het vinden van een site die gespecialiseerd is in het back-up e-mail . Een zoekopdracht in de zoekmachine zal u helpen met dit proces . BackupMyMail is een van de toonaangevende websites die deze service biedt . De meeste sites zal een vergoeding voor de dienst , dus doe het onderzoek om te bepalen welke site je budget past en biedt de hulp die u nodig hebt .
5

Meld je aan voor de service . U wordt gevraagd om uw e-mail gegevens en het wachtwoord in te voeren . U moet deze informatie onthouden om toegang te krijgen tot uw archief van e-mails en bestanden als je ooit problemen hebt . Zodra u bent aangemeld , zal de dienst alle e-mails en bestanden opslaan op een server die u in staat om toegang te krijgen via de website.

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe gemakkelijk back-up bestan…
·Welke poorten Symantec Backup …
·Computer Backup & Recovery 
·Hoe te Oude Windows Backup Fil…
·Hoe te Installeer Windows Vist…
·Wat zijn de oorzaken van een c…
·Een back-up E-mailaccounts in …
·Hoe maak je een back-up van Wo…
·Een back-up van een 2TB ZFS Fi…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Turn On de FSX Missions Pointer 
·Hoe de gratis proefversie van RealArcade…
·Hoe te InterActual films te branden 
·Hoe te converteren een mappenlijst Into …
·Hoe te Twee Kolommen omzetten naar een k…
·iPod-service mislukt Voldoende voorrecht…
·Regen effect in Photoshop 
·Hoe naar QuickTime-film Information Get 
·Codec Explained 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com