Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Een back-up van een VMware Afbeelding
VMware kun je andere besturingssystemen op uw computer . Het wordt meestal gebruikt om Windows op een Mac of omgekeerd , of om Linux te draaien op een van beide . Het systeem je loopt wordt aangeduid als een " image " vanwege de manier waarop het programma werkt . Het maakt automatisch een back -up van uw meest recente gegevens van het vorige beeld , maar het is niet een bestand dat u kunt exporteren en afzonderlijk te gebruiken . Om een VMware-image opslaan als een apart bestand , moet u een ander programma te installeren . Het is een goed idee om regelmatig volledige kopieën van alle afbeeldingen die belangrijke data op te slaan te maken . Instructies
PHD Virtual Backup
1

Download PHD Virtual Backup , een programma dat de volledige back-up beelden van VMware creëert , door te klikken op de download- link op hun website ( zie bronnen ) . Installeer het programma door te dubbelklikken op het pictogram in uw map downloads en de instructies op het scherm . Kopen van 2

Dubbelklik op het PHD Virtual Backup-pictogram in uw toepassingen te openen , open dan VMware . In de bovenste menubalk op " File " en vervolgens " Create Backup . "
3

Selecteer een VMware-image van het vak dat verschijnt . Als u alleen gebruik maken van VMware voor een besturingssysteem , selecteert u die ene . Als er veelvouden , zorgvuldig kijken naar de titels om ervoor te zorgen dat je het plukken van de degene die je wilt . Back up andere beelden na het voltooien van de eerste.
4

Klik op " OK " om verder te gaan . Uit het pop up box , selecteert u een map op uw computer om het bestand op te slaan . Er kan ook een optie om het bestand te comprimeren om het kleiner te maken . Als u van plan bent om het bestand via het web te delen , te comprimeren voor een snellere overdracht .

Wacht 5 voor het programma om een ​​back- up . Aan te controleren dat er een bestand werkt , vindt het in de map waarin u het opgeslagen , dubbelklik om deze te openen in VMware .
VSphere

Download 6 vSphere , een programma dat een volledige back-up beelden van VMware creëert , door te klikken op de download- link op hun website ( zie bronnen ) . Installeer het programma door te dubbelklikken op het pictogram in uw map downloads en de instructies op het scherm .
7

Dubbelklik op de vSphere -pictogram in uw toepassingen te openen , open dan VMware . < Br >
8

Klik " VMware Backup " in de linker balk van het hoofdscherm , naast de afbeelding van een klok . Uit het pop - up venster, selecteer de VMware afbeelding die u wilt eerst een backup . Als u alleen gebruik maken van VMware voor een besturingssysteem , selecteert u die ene . Als er veelvouden , zorgvuldig kijken naar de titels om ervoor te zorgen dat je het plukken van de degene die je wilt . Back up andere beelden na het voltooien van de eerste.
9

Klik op " OK " om verder te gaan . Uit het pop-up box , selecteert u een map op uw computer om het bestand op te slaan .

Wacht 10 voor het programma om een ​​back- up . Aan te controleren dat er een bestand werkt , vindt het in de map die u hebt opgeslagen om vervolgens dubbelklikken om het te openen in VMware .
VRanger
11

Download vRanger , een programma dat een volledige back-up beelden van VMware creëert , door te klikken op de download- link op hun website ( zie bronnen ) . Installeer het programma door te dubbelklikken op het pictogram in uw map downloads en de instructies op het scherm .
12

Dubbelklik op het pictogram vRanger in uw toepassingen te openen , open dan VMware . In de bovenste menubalk "Bestand " en vervolgens " VMware Image Backup . "
13

Selecteer de VMware afbeelding die u wilt back-up uit de keuzelijst naast het " VMware Image Backup " selectie . Als u alleen gebruik maken van VMware voor een besturingssysteem , selecteert u die ene . Als er veelvouden , zorgvuldig kijken naar de titels om ervoor te zorgen dat je het plukken van de degene die je wilt . Back up andere beelden na het voltooien van de eerste.
14

Klik op " OK " om verder te gaan . Uit het pop up box , selecteert u een map op uw computer om het bestand op te slaan . Er kan ook een optie om het bestand te comprimeren om het kleiner te maken . Als u van plan bent om het bestand via het web te delen , te comprimeren voor een snellere overdracht .

Wacht 15 voor het programma om een ​​back- up . Aan te controleren dat er een bestand werkt , vindt het in de map die u hebt opgeslagen om vervolgens dubbelklikken om het te openen in VMware .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe te Asus A626 Backup 
·Een back-up van een Blu - ray …
·Een back-up bestanden op een e…
·Hoe te gebruiken SugarSync om …
·Een reservekopie maken van een…
·Hoe maak je een Time Machine S…
·Hoe maak ik een reservekopie M…
·Back-Up Imaging Software 
·Hoe een Backup Exec SQL Agent …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe een back- up van uw e-mailberichten …
·Hoe Windows Genuine Advantage Verificati…
·Hoe naar Type Duitse Accent Marks 
·Wat is Dr Watson voor Windows ? 
·Photoshop Elements 6.0 Tutorial 
·Hoe je Quicktime Progressive Downloads C…
·Hoe maak je een Musical Photo Make DVD 
·Wat is de extensie SLE ? 
·Hoe te XLS converteren naar DBF Met Free…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com