Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Alternatieven voor Windows Backups
Zoals de meeste van ons , heb je waarschijnlijk een veel belangrijke informatie op uw computer . Windows biedt verschillende manieren om een ​​back- up van uw gegevens buiten de Backup and Restore -programma dat wordt geleverd met de nieuwere Windows- versies . Er zijn sync-map hulpprogramma's , cloud backup-diensten , van derden back-upprogramma's en handmatige back-up . File Synchronisatie Utilities

Of u alleen geïnteresseerd bent in een back- up van uw gegevens of voortdurend te synchroniseren tussen twee verschillende computers , een bestand synchronisatie programma is waarschijnlijk een goede keuze te zijn . Er zijn verschillende programma's van derden die deze functie aanbieden , hoewel ze variëren in prijs en features . De sleutel is tweeweg - synchronisatie . Deze back-up van de map en importeert ook alle wijzigingen aan de back-up . Dus beide bestanden , of stations , blijven in dezelfde toestand .
Derden Backup Software

De markt voor derde - partij back-up software is divers , en het vinden van de ene die het beste past bij uw behoefte enige tijd kan duren . Gelukkig zijn er veel zijn gratis. Sommige van de top gratis backup software is " EASEUS Todo Backup , " " Cobian Backup , " " Delta Backup " en " Ace Backup . " Ze zullen allemaal de klus te klaren en zonder kosten te proberen , is er weinig te verliezen van trial and error . Alle toelaten om het opzetten van automatische back-ups naar secundair drives .
Cloud Backup Services

Cloud servers zijn in wezen servers die alleen online bestaan ​​. Dit betekent dat er geen hardware te kopen , niets aan te sluiten en fysiek betreffen jezelf met . Je maakt een account dat synchroniseert met uw specifieke computer en wordt beschermd door het bedrijf als gastheer van de server . Er zijn een aantal bezorgdheid over de veiligheid als uw computer bevat gevoelige informatie , dus zorg ervoor dat een gerenommeerd bedrijf te vinden alvorens te kiezen voor deze aanpak . Alles wordt via het internet overgedragen , vaak automatisch , dus u hoeft niet eens een vinger uit om een ​​back- up of toegang tot uw bestanden te tillen .
Manual bestand kopiëren

de laatste optie is het meest vervelende , maar ook het meest gemakkelijk gecontroleerd . U kunt uw eigen back-up bestanden , en label , sorteer maken en deze allemaal op elke gewenste manier . DVD's zijn een optie , maar ze zullen alleen het bezit van een paar gigabytes aan informatie op een moment ( 4,7 GB voor een single- layer-schijf ) . Dit is prima als je gewoon een back-up foto's of muziek , maar als je een backup van een hele schijf dan een externe harde schijf is het beste . Deze komen in verschillende vormen, kleuren en capaciteiten en je bent zeker prima een die past bij uw behoeften - vanaf het moment van publicatie , hebben draagbare schijven overtroffen 1 terabyte groot. Nogmaals , sommige merken zijn betrouwbaarder dan anderen dus zorg ervoor en doe je onderzoek naar de meest betrouwbare model voor u vinden .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe je bestanden van een incre…
·Hoe te Memeo Backup gebruiken 
·Hoe te Backup Exec Upgrade Van…
·Hoe maak je een System Back - …
·Hoe gegevens Backup 
·Een back-up van Windows XP Dri…
·Hoe te Rsync gebruiken voor ba…
·Hoe te Backup Exec System Reco…
·DVD Backup Tutorial 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een PTB converteren naar een…
·Hoe een Beschikbaar Status Indicator Zor…
·Problemen met geluid aan de slag op DOSB…
·Problemen met iTunes -software op een PC…
·Hoe te tonen een bestandsnaam op een rap…
·Griezelige Photoshop Effecten 
·Hoe te Line Breaks converteren in Kladbl…
·Hoe een Duplicate voorkomen op Access 20…
·Betekenis van File Extension 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com