Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe maak je een Karaoke Disc maken op een Mac
Karaoke is de kunst van het meezingen met een instrumentale versie van een populair liedje . Van Japanse karaoke bars waar ondernemers oefenen hun ambacht urenlang , tot de Amerikaanse huizen waar vrienden samenkomen om zowel te vieren en te vernederen zichzelf , is het uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen . Als je een beetje moe van het statische lied - lijst aangeboden door vele karaoke bars en massa geproduceerde karaoke-discs , kunt u uw eigen CD te maken thuis . De meeste merken van Karaoke software zijn alleen beschikbaar voor PC's , maar er is software beschikbaar voor de Mac als je weet waar te kijken . Wat je nodig hebt
Muziek bestanden of cd
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer of uw schijf is compatibel met CD + G -formaten . U moet de oorspronkelijke spec sheet voor uw drive. De eenvoudigste manier om dit te doen is om een online zoekmachine gebruiken om te zoeken naar de spec sheet voor uw specifieke computermodel . Als u niet beschikt over een compatibele schijf - en als u werkt met een Macintosh , uw schijf is vrijwel zeker niet compatibel is - moet u een nieuwe schijf te kopen . Een externe schijf is het makkelijkst te gebruiken . Voor een lijst met compatibele schijven en winkels waar je de drives kunt kopen , zie extra middelen .

Head 2 naar de website van Karaoke KJams ( zie extra middelen ) , en lees de systeemvereisten om ervoor te zorgen dat uw besturingssysteem is compatibel .
3

Download de mac - compatibele KJams Karaoke software . Om een schijf te branden , moet u de volledige versie van een van beide KJams Lite of KJams Pro.Download de brander 1.0a12 applicatie te kopen van dezelfde pagina .
4

Installeer de karaoke en de brander software . Een stap-voor - stap handleiding wordt automatisch gestart wanneer u de software te installeren te openen .
5

Kies de nummers die u wilt branden op uw schijf . Als u iTunes hebt , maak een afspeellijst . Als u wilt nummers van een cd te branden , upload de cd naar uw computer voordat u de CD + G disc te branden .
6

Controleer al deze nummers hebben tenminste de basis metadata . Als u in iTunes , klik op een nummer en druk op " Apple + I " om informatie te krijgen . Als u gebruik maakt van een cd , vinden de muziekbestanden op uw harde schijf en klik op " Apple + I " te krijgen informatie.Deze verschijnt een venster met informatie over de track . Zorg ervoor dat de volgende velden worden ingevuld:

ArtistAlbumGenreYearCategory
7


Zoek en open de map op de vaste schijf die de eigenlijke muziekbestanden die u wilt branden houdt . Zoek en open de map KJams bibliotheek . Kopieer de muziekbestanden die u wilt branden uit de map muziek naar de map KJams bibliotheek .
8

Open de KJams toepassing . Maak een afspeellijst met de nummers in de KJams bibliotheek die u wilt branden .
9

Klik op de tab "Burn " . Selecteer uw " Playlist". Druk op " Burn ".

Previous: Next:
  audio Software
·Aanwijzingen voor Reason 4 
·Hoe je Real Audio downloaden 
·Hoe de Volume hoger op Burned …
·Audio Player Eisen voor AC3 -b…
·Hoe kan ik een afbeelding voor…
·Hoe te XBMC spelen op meerdere…
·Programma's om een microfoon h…
·Audible Format Conversion Tool…
·Muziek Software voor keyboards…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik programmeren een Slang op Exc…
·Hoe te Volledig beheer op een PDF-bestan…
·Hoe maak je een WPS -bestand in Word of …
·Hoe maak je een snapshot in VMware Commi…
·Fun Management Spellen 
·Hoe te downloaden en installeren RealPla…
·Hoe te Enveloppen Maak in Microsoft Word…
·Hoe te converteren naar m4a naar Windows…
·Hoe maak je een Newfolder.exe virus te v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com