Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
MP3 naar ATRAC3 Conversie
ATRAC3 is een audio- bestandsindeling die is gemaakt door Sony en wordt gebruikt met verschillende Sony-producten . ATRAC3 audio- bestanden zijn gecomprimeerde bestanden die weinig over om geen verlies in kwaliteit . In feite , audiobestanden van een CD bij conversie naar ATRAC3 zijn 1 /10 van de grootte van het originele bestand . Dat maakt ATRAC3 een goede optie als u MP3-bestanden die u wilt comprimeren in kleinere bestanden . Hier krijg je een programma dat Ondersteunt Files ATRAC3

Een MP3- bestand naar een ATRAC3 bestand te converteren , moet u een audio- converter programma dat elke input en output bestandstype ondersteunt. Aangezien ATRAC3 is een audio- bestandsformaat dat is gemaakt door Sony , de enige beschikbare programma's die het converteren van bestanden ondersteunen in ATRAC3 zijn Sony 's . De meest goedkope en makkelijkst te gebruiken programma dat de conversie kan doen, is Sony's Sound Forge 9 . Sound Forge 9 is Sony's professionele audio-editing software . Meer dan 25 verschillende audio -en videobestanden worden ondersteund door Sound Forge 9 . Een gratis 30 - dagen trial van Sound Forge 9 is beschikbaar door deze te downloaden vanaf de website van Sony Creative Software ( zie bronnen ) . Om het programma te houden na dat, zult u moeten betalen. U kunt ook het programma te kopen bij een lokale computer software of muziekzaak , zoals Guitar Center . Sound Forge 9 werkt alleen op Windows - gebaseerde computer systemen , heeft Sony niet een programma voor de Mac te maken .
Get Your MP3

Zodra u Sound Forge 9 hebt gedownload , zorg ervoor om het te installeren op uw computer . Zodra Sound Forge 9 op uw computer is geïnstalleerd , zult u merken dat het omzetten van uw MP3 naar ATRAC3 is vrij eenvoudig . Openstellen Sound Forge 9 op uw computer . U moet de MP3 die u wilt converteren in Sound Forge 9 openen . Om dit te doen , zoekt u in het menu " File " aan de bovenkant van het scherm en klik erop om het optiemenu te openen . Selecteer 'Open' uit de opties , zoek de MP3 die u wilt converteren op uw computer en open het in Sound Forge 9 . Terwijl je tegelijkertijd MP3-bestanden openen op hetzelfde moment in Sound Forge 9 kan hebben , kunt u alleen omzetten een voor een naar ATRAC3 .
Converteren naar ATRAC3

Zodra u het MP3- bestand te openen in Sound Forge 9 , bent u klaar om te zetten . Misschien wilt u het bestand eerst om ervoor te zorgen dat u de juiste te openen voordat u de conversie te spelen . Ga terug naar het menu "Bestand " en klik nogmaals . Deze keer kies "Opslaan als" uit de opties . Wanneer uw dialoogvenster Opslaan als verschijnt , kijk op de " File Type " gedeelte van het scherm . Er zal een drop- down menu op dat gebied te zijn dat je moet klikken om het te openen . Wanneer het wordt geopend , op zoek naar het ATRAC -formaat AA3 . Dit is het ATRAC3 bestandsextensie . Selecteer wanneer u het in de lijst te zien en klik op " Opslaan" om de conversie te voltooien . Het kan even duren voor het bestand te converteren . Zodra het dialoogvenster is verdwenen , de conversie is voltooid , en de ATRAC3 bestand zal het bestand dat open gelaten in Sound Forge 9 zijn.

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe om te achterhalen welke mu…
·Hoe Achtergrond ruis te elimin…
·Hoe kan ik iTunes -Fix Niet ge…
·Hoe uw Voice Pitch Change Met …
·Hoe de M - Audio Radium Gebrui…
·Hoe te Uw eigen Visualizer 
·Hoe om te leren Pro Tools LE 
·Hoe muziek verplaatsen van een…
·Hoe te Drum Tracks Maak in Son…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Like Operator in SQL Express Gebr…
·Hoe te downloaden van Adobe Photoshop 
·Hoe om op afstand uw computer met behulp…
·Hoe je het Schip in WOW Test 
·Hoe te Toevoegen TD Ameritrade Instituti…
·Hoe te VLC gebruiken voor Axis 207 
·Kan ik gebruiken GIMP te Headers maken ?…
·Hoe om muziek af FrostWire en op uw gehe…
·Hoe kan ik Flash Toevoegen aan PowerPoin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com