Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Beste formaat voor het rippen van cd's naar een MP3-speler
Wanneer u het rippen van uw cd's naar een MP3-speler , er zijn bepaalde dingen te overwegen . Terwijl de audiofiele in ieder van ons liever lossless compressie , het is gewoon niet praktisch vanwege de beperkte ruimte van de huidige generatie MP3 -spelers . De beste beschikbare formaat om een gulden middenweg te vinden tussen geluidskwaliteit en beheersbare bestandsgrootte zijn variabele bitrate MP3's . Constant Bitrate en haar Downfalls

Historisch gezien , de meeste MP3-bestanden waren gecodeerd met een constante bitrate of CBR . Bij het gebruik van constante bitrates , als u kiest voor een hoge bitrate , zult u audio van hoge kwaliteit te krijgen , maar de bestanden worden zeer groot . De bestandsgrootte met een lagere bitrate zal veel kleiner zijn, maar de geluidskwaliteit drastisch zal lijden . Dit kan een probleem zijn , vooral wanneer u een MP3-speler met een beperkte hoeveelheid ruimte
De oplossing : . Variable Bitrate

De oplossing hiervoor ligt in een technologie die bekend staat als een variabele bitrate of VBR . Variabele bitrate technologie kunt u een hoge kwaliteit MP3's krijgen met behoud van relatief kleine bestandsgroottes . De variabele bitrate beweegt op en neer over verschillende delen van het bestand . Een MP3 gecodeerd met een constante bitrate handhaaft dezelfde bitrate gedurende de duur van het bestand .

Audiobestanden
hebben onderdelen die zijn zeer complex en andere onderdelen die niet zo complex zijn . De eenvoudige delen van het bestand , zoals tussenpozen van stilte , hoeven niet te worden gecodeerd in hoge kwaliteit . Wat VBR -technologie doet is vergroting van de bitrates tot aan de complexe onderdelen en zet het neer op de simplistische onderdelen . Dit zorgt voor een hoge kwaliteit MP3 zonder verspilling van schijfruimte .
Software heb je nodig

Om cd's goed te rippen naar een MP3-speler vereist audio grijpen software en coderingssoftware . Software programma's zoals iTunes of Winamp zijn niet de beste beschikbare cd's rippen .

De beste scheurende software verkrijgbaar is een programma genaamd Exact Audio Copy ( EAC of in het kort) . EAC is niet alleen de beste beschikbare software , het is ook gratis en beschikbaar voor download op http://www.exactaudiocopy.de/

Na het rippen van uw cd's , zal het geluid in wav-formaat . Om de wav-bestanden converteren naar MP3's vereist codering software . De beste beschikbare encoding software wordt LAME genaamd , dat beschikbaar is op http://lame.sourceforge.net/gratis te downloaden is . LAME heeft vele populaire VBR presets, zoals - v0 , v2 - en - aps , waar je rond kunt spelen met tot u welke u verkiest .

Zie de link in het gedeelte Bronnen hieronder voor een blog dat heeft een stap-voor - stap handleiding voor het opzetten en het rippen van cd's met behulp van EAC .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe krijg je opnemen op Mono M…
·Hoe te Elastic Audio in Pro To…
·Hoe maak je een MP4 Video on W…
·Hoe te Downgrade Songbird 
·Hoe maak je een cd Kopiëren n…
·Hoe om muziek van Speakers 
·Hoe de Orde van Your Songs wij…
·Hoe te Audible Noise Insertion…
·Hoe krijg ik die High Bitrate …
  Related Articles
Het opmaken van tekst in Word 2003 
Hoe de § § opmaken in Word 2007 
Hoe maak je een tabel in Word 2007 
Hoe om te sparen in Rich Text Format ( R…
Hoe maak je Word 2007 opslaan in Word 20…
Hoe kan ik een Word- document wijzigen n…
Hoe het standaard bestandsformaat in Wor…
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe maak je een roman Format 
  Software Articles
·Hoe maak je een Doorgehaalde OpenOffice 
·Hoe je PocketPC MP4 bestanden af ​​te sp…
·Hoe je Internet Protocol bijwerken 
·Hoe Microsoft Access gebruiken in Visual…
·Hoe een Vrouw Omroeper Voice Zorg voor U…
·Hoe te Undelete een Access Query 
·Hoe een niet-opgeslagen Word 2003 File R…
·Hoe je verloren Office-bestanden zoeken 
·Hoe maak je een PDF converteren naar DWG…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com