Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe registreer ik mijn iPod Online ?
Als je een iPod koopt , is het een goed idee om het te registreren voordat u begint met het downloaden van liedjes en films . De eenvoudigste manier om dit online te doen is om uw iPod aan te sluiten op de computer , downloadt iTunes en geven daarna account registratie info . Zodra u klaar bent met dit proces , zullen uw gegevens worden opgeslagen in Apple's databank en de registratie zal veel sneller met andere Apple-producten in de toekomst . iTunes

Voordat u de iPod aansluit op de computer , moet u iTunes te downloaden naar uw PC ( zie Referenties ) . Mac- eigenaars , echter krijg deze software voorgeïnstalleerd met het besturingssysteem . ITunes is een gratis digitale mediaspeler die kunnen worden gebruikt om films en muziek af te spelen . Het is ook de software die de iPod applicaties kunnen beheren , wanneer u een song van desktop of cd naar de iPod bijvoorbeeld . De software kan ook worden aangesloten op de iTunes store ( mits je internetverbinding hebt ) , zodat u kunt kopen en downloaden van muziek , films , applicaties , spelletjes en beltonen .
Toegang Registratie

ITunes is ontworpen op een zodanige manier dat zodra je de iPod via de meegeleverde USB -kabel op uw computer aansluit , zal de applicatie automatisch beginnen lopen . Dit is waar je een pop - up van het eerste scherm zal zien met een welkom teken en een verzoek om uw nieuwe iPod te registreren en een account bij iTunes voor aankopen ( u kunt dit meteen te doen of later ) .

ITunes is een internetverbinding vereist om verbinding te Apple.com voor het geval u besluit om uw iPod te registreren. Dit proces kan 1-3 minuten duren , dus wees geduldig .
Registratie

De registratie wordt gevraagd naar uw naam , adres , telefoonnummer en e - mail adres , evenals enkele demografische vragen . Er zijn twee redenen voor: om u te registreren in het Apple- databases account en houden u op de hoogte over het nieuws van Apple . Zodra je deze informatie , wordt u gevraagd in te stemmen met de voorwaarden van iTunes ( u kunt deze stap overslaan als je niet wilt dat een iTunes-account en de registratie zal worden afgerond creëren ) . Als u de voorwaarden accepteert , dan moet u rekening beveiliging informatie en credit card info geven voor toekomstige aankopen in de iTunes store . De creditcard wordt alleen in rekening gebracht als je iets koopt .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe je beats te maken met een …
·Hoe te Subliminal Messages in …
·I Wanna Audio importeren uit e…
·Hoe je opnemen met de iDJ2 
·Hoe Songs branden met Roxio 
·Hoe kan ik een CD op mijn Ipod…
·Audio Player Eisen voor AC3 -b…
·Hoe kan ik een Apple account M…
·Problemen met geluid upgraden …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te adverteren Flyers maken 
·Wat is de extensie R17 
·Photoshop 8 voor beginners 
·Hoe je Screenshots Neem het op uw comput…
·Hoe maak je een cd Shell Cover 
·Hoe je Zip-bestanden toevoegen aan iTune…
·Hoe maak je een Opmerking toe aan een Ex…
·Hoe te herstellen Regedit 
·Hoe kan ik opnieuw installeren van McAfe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com