Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe je Media Player configureren
Computergebruikers die het Windows- besturingssysteem kan een Microsoft ontwikkelde mediaspeler bekend als Windows Media Player te gebruiken . Met ingang van 2009 , de speler in zijn twaalfde iteratie met Windows Media Player 12 wordt aangeboden met het Windows 7 besturingssysteem . U kunt Media Player configureren wanneer het wordt geïnstalleerd , terwijl de extra configuraties kunnen gemaakt worden terwijl de speler actief is . Wat je nodig hebt
Windows Media Player
Toon Meer Aanwijzingen
Installatie Configuratie

Download Windows Media Player 1 en beginnen met de installatie . Selecteer " Aangepaste instellingen " als daarom wordt gevraagd en klik op 'Volgende'. Kopen van 2

Vink de vakjes onder " Enhanced Playback Experience " hoe Media Player updates muziek informatie aanpassen . Klik op de tweede optie om informatie over uw muziek downloaden van het internet . Dit kan onder meer album covers , release data , en artiestennamen .
3

Controleer de " Media Player Customer Experience Windows " box om gegevens te verzenden naar Microsoft over uw speler gebruik. Laat deze optie leeg om Microsoft te voorkomen dat het bekijken van uw activiteit .
4

Selecteer het vakje onder " Geschiedenis " om een archief van de inhoud die u te horen of bekijken op de speler te houden . Dit omvat file informatie, alsmede de URL van de inhoud gestreamd vanaf het Internet . Klik op " Next " om verder te gaan .
5

Kies of u een pictogram van Windows Media Player worden toegevoegd aan uw bureaublad en de snelstartbalk wilt . Klik op het vakje naast elke optie om deze functies te activeren . Klik op 'Volgende'.
6

Beslis tussen het maken van Windows Media Player de standaard speler voor al uw bestanden , of het kiezen van de bestandstypen te spelen in Media Player . Kies de tweede optie als u andere programma's zoals iTunes of Real Player gebruiken om bepaalde soorten content af te spelen .
7

Kies de bestandsextensies u wilt worden geassocieerd met Windows Media Player uit de lijst ontvangen . Klik op het vakje naast elk bestand of kies " Alles selecteren " om geassocieerd elk bestand . Klik op " Finish " om het proces te voltooien .
Configureren na de installatie
8

Selecteer " Tools" uit de bovenste menubalk en klik op " Opties".

9

Activeer functies onder het tabblad ' Player ' , dat onder meer wanneer de speler op updates controleert en hoe wordt deze weergegeven op uw bureaublad .

Klik 10 op het tabblad " Rip Music " en selecteer de locatie waar u muziek wilt na wordt geript van een cd om gered te worden . Kies het formaat van de muziek opgeslagen in en de kwaliteit van de audio . Hogere audiokwaliteit betekent grotere bestanden .
11

Selecteer het tabblad "Bibliotheek" . Kies ' Monitor Mappen " te mappen die regelmatig zal worden gecontroleerd op nieuwe content toe te voegen . Alle nieuwe content wordt toegevoegd aan uw Media Player-bibliotheek .
12

Kies het tabblad " Prestaties" om de verbinding te configureren . Uw internetverbinding zal bepalen hoe snel de inhoud wordt gestreamd via de speler alsmede de kwaliteit van de inhoud .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te Shrink de MP3 File Size…
·Hoe te vertellen als Remote Vi…
·Hoe kan ik bereiken van WAV na…
·How Do You downloaden MP4 Numm…
·Hoe maak je een MIDI- sequence…
·Hoe je audio -cd's maken van m…
·Hoe maak je een microfoon gebr…
·Hoe u Windows Media Library De…
·Het wijzigen van de naam van e…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te UPS WorldShip upgraden 
·Gratis Database Modeling tools 
·Hoe u Windows Media Player gebruiken als…
·Hoe een computer te beschermen tegen vir…
·Hoe te Clipart wijzigen van JPEG naar PD…
·Trend Micro Internet Security System Req…
·Hoe maak je leuke diavoorstellingen make…
·Hoe te Percentages Combineer in Excel 
·Hoe je flarden papier maken in succes Ph…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com