Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe maak je een WAV downloaden
Het internet biedt veel gratis audio -en video- downloads . De meeste van deze downloads zijn alleen beschikbaar in MP3- , MP4- of Flash -video . Als u een audio-of videobestand op het internet die u wilt downloaden als WAV hebben ontdekt , kunt u dit doen in de meeste elk internet te downloaden programma door de audio-of videobestand te downloaden eerst in zijn originele formaat , en vervolgens omzetten van het bestand en downloaden van het weer als een WAV-bestand . Of u kunt de een online systeem dat downloadt en zet het bestand in een keer te gebruiken . Instructies
Zamzar
1

Ga naar de Zamzar online conversie systeem . Zamzar verschilt van de andere download -systemen op het internet , want het kan niet alleen het downloaden van de video vanaf een URL , kan het ook die video omzetten in vrijwel elk audio -of videoformaat , waaronder WAV . Kopen van 2

Open de webpagina waar het videobestand dat je wilt downloaden is gevestigd in een ander tabblad of browservenster . Klik met de rechtermuisknop in de adresbalk van de web- pagina en kies 'Kopiëren'.
3

Terug naar de Zamzar pagina , klik op het tabblad " Download Video " en klik met de rechtermuisknop in de URL doos . Kies "Plakken " in het menu aan de URL van de video toevoegen .
4

Gebruik het drop - down menu onder "Stap 2 " om de output bestandstype te selecteren . Kies de optie " wav " in de lijst .
5

Vul uw e-mailadres in het vakje onder "Stap 3 " en klik op "Convert ". Zamzar downloadt de video van de URL , zet dit om in een WAV-bestand en e-mail het bestand naar uw e-mailadres .
Download het bestand en converteren naar WAV
6

Open de webpagina die de video die je wilt downloaden in uw web browser bevat . Klik rechts op de adresbalk en kies "Kopiëren " om de URL van de video 's te kopiëren .
7

Ga naar KeepVid of Vixy in een ander tabblad of browservenster . Klik met de rechtermuisknop in het vak URL op de pagina en kies " Plakken " op het website-adres te plakken. Klik vervolgens op de " Nab Video" of "Start" knop om de video te downloaden van de web pagina .
8

Klik op de link op de KeepVid of Vixy pagina om het videobestand naar uw computer te downloaden . Kies de "Opslaan als" optie , kies een locatie op uw harde schijf om het bestand op te slaan , en klik op 'Opslaan'.

Open een media conversie plaats 9 in je web browser . Media - Convert en Media Converter bieden beide systemen dat de gedownloade videobestanden kan omzetten in WAV .
10

Upload de video- bestand dat is opgeslagen op uw computer om de conversie systeem , kies " WAV " als de output formaat " en druk op de " OK "om het bestand te converteren . Wanneer de download link voor het WAV-bestand op het scherm verschijnt , klik op de link om het bestand te downloaden naar uw computer .
< br >

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe je RealPlayer Mijn primair…
·Hoe je CD's Downloaden Van com…
·How to Get Rid van meerdere me…
·Hoe te Sounds voor het Mirosla…
·Hoe je beats te maken met Virt…
·Hoe kan ik een WPL -bestand te…
·Hoe je Mini Player Mode Gebrui…
·Hoe speel ik iets opgenomen me…
·Hoe te kopiëren & plakken Alb…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om bestanden vanaf een floppy die we…
·Hoe om te doen Backflips op World of War…
·Wat is de bestandsextensie PGM ? 
·Wat is de extensie . MYL ? 
·CAF vs WAV 
·Bruiloft Dressup spellen voor meisjes 
·Hoe te Logon naar uw Domain Controller D…
·Hoe maak je dubbele nummers niet verschi…
·Hoe te downloaden en opslaan Codecs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com