Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe een Audio Output Driver Install
Het stuurprogramma voor uw geluidskaart of het moederbord geïntegreerde audio geeft uw computer met geluid input en output . Afhankelijk van uw geluidskaart of audio-interface , kan uw audio-uitgang RCA -of 18 - inch mini - jack aansluitingen gebruiken . De installatie schijf voor uw geluidskaart installeert de driver op uw computer , maar als uw computer gebruikmaakt van audio-uitgangen geïntegreerd met het moederbord , moet u mogelijk stuurprogramma's van de fabrikant website te downloaden . U kunt ook naar websites van fabrikanten om drivers voor geluidskaarten vinden zonder installatie schijven . Instructies

Look 1 op de achterkant van uw computer om te bepalen of u een geluidskaart of geïntegreerde audio-uitvoer heeft . Als uw computer biedt alleen 1/8-inch mini - jack poorten voor invoer, uitvoer en microfoon , heb je audio geïntegreerd en zal moeten om de drivers te downloaden van de website van je moederbord fabrikant. Kopen van 2

Schakel uw computer en de stekker uit de muur . Open het zijpaneel van uw computerkast en het zoeken naar de geluidskaart . Om de geluidskaart vinden , kijk naar het geluid uitgangen aan de achterkant van de zaak en volg ze in de behuizing aan de printplaat aan te sluiten op uw moederbord . Lees de naam van de geluidskaart , of lees de naam op je moederbord of je geluidskaart is geïntegreerd .
3

Bezoek de website van uw geluidskaart of moederbord fabrikant , en klik op de " ondersteuning en downloads " pagina . Typ het modelnummer van uw kaart of bord in het zoekveld en klik op 'Zoeken'. Klik op de links om uw driver downloads te beginnen met het downloaden ervan .
4

Dubbelklik op het setup- bestand voor uw software driver in uw map "Downloads" . Selecteer " I Agree " en " Next" om de driver te installeren . Klik op " Finish " om de installatie te voltooien en start de computer opnieuw op te starten .
5

Open het 'Configuratiescherm ' in het menu Start als u een Windows- computer , of klik op "System Preferences " in het dock als je hebt een Mac . Klik op " Geluid , Spraak , geluid en geluidsapparaten " voor Windows , of klik op "Geluiden " voor de Mac . Selecteer " Geluiden en audioapparaten , " als je Windows .
6

Klik op uw geluidskaart uit het drop - down menu in het tabblad " Afspelen van geluid " voor Windows of "Output" tab voor Mac gebruiken . Klik op hetzelfde apparaat in het tabblad " Geluidsopname " voor Windows of tabblad " Input" voor de Mac , als u audio wilt opnemen op uw computer .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe maak je een iPod Nano ontg…
·Wat zijn de grondbeginselen va…
·Hoe je RAM -bestanden afspelen…
·Hoe te Records of Cassettes Tr…
·Hoe je radio ontvangen op een …
·Hoe je Real Player Installeer …
·Hoe te Drums maken in Anvil St…
·Hoe kan ik Speed ​​Up Tempo in…
·Hoe kan ik iTunes Louder op ' …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om tekst te markeren in Word 2007 
·Hoe maak je een opstartbare schijf maken…
·Quicken Vs . Quickbooks voor Mac 
·Hoe maak je een Venn diagram op MS Word 
·Hoe maak je een Ransomware programma Uni…
·Hoe te openen Powerpoint Zonder Office 
·Hoe te MacSpeech Voice Recognition Softw…
·Hoe de klassieke Windows Movie Maker Vie…
·Hoe de Windows Verificatie Bypass in Win…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com