Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe te Audio on My Email opnemen
Als u wilt uw vrienden en familie verrassen met iets anders , stuur ze een pratende of zingen email . Misschien wilt u een origineel liedje dat je net schreef delen , of stuur oma een opname van haar kleinkinderen wensen haar een gelukkige verjaardag . Niet alleen een e-mail bereikt de ontvanger sneller ( meestal in slechts een paar seconden ) , zal het ook u geld besparen op port omdat je niet hoeft te mailen van een cd . U kunt een eenvoudige opname van uw stem met behulp van Windows Sound Recorder , die afkomstig is vooraf geïnstalleerd op alle Windows-besturingssystemen te maken . Mac- gebruikers willen wellicht de vrije Audacity geluidsopname programma te proberen . Wat je
Geluidsopname software
Externe microfoon
Microphone stand ( optioneel , maar aanbevolen)
Hoofdtelefoon ( optioneel , maar aanbevolen ) op Twitter E-mail programma
Need Toon Meer instructies
1

Sluit een externe microfoon aan op de computer (de ingebouwde microfoon zal niet voldoende geluidskwaliteit ) . Steek de microfoon in op de " Mic " jack . Kopen van 2

Klik op "Start " , vervolgens " Alle Programma's" en vervolgens op " Accessoires " en selecteer " Sound Recorder " is u Windows Sound recorder . De basisfuncties en opdrachten zijn in wezen hetzelfde in alle audio-opname software programma's .
3

Test uw microfoon niveau om ervoor te zorgen dat de microfoon goed werkt en dat je genoeg te krijgen zonder vervorming . Pas uw microfoon aanpassen met de schuifbalk totdat het is zo "hot" mogelijk , maar niet met een piek in het rood op de VU-meter .

Experiment 4 met plaatsing van de microfoon om het beste geluid te krijgen. Idealiter zou je mond weg van de microfoon worden zes tot acht centimeter bij het spreken of zingen . Misschien wilt u een microfoonstandaard gebruiken als je er een hebt om het geluid van je handen aanraken van de microfoon te elimineren . Dit maakt daarnaast ook nog je handen om een ​​script te houden of een instrument bespelen tijdens het opnemen .
5

Klik op de rode knop "Record" om de opname te starten .

Klik 6 " Stop " om de opname te beëindigen wanneer u klaar bent . Als u meer wilt weten na het indrukken toe te voegen aan de opname " Stop , " klikt " De opname hervatten " in de " Opslaan als" dialoogvenster .
7

Sla het bestand op in een gecomprimeerd bestandsformaat , zoals MP3 . De standaard voor Windows Sound Recorder is meestal WAV of WMA , dus je zult moeten deze in het drop - down menu van het vak "Save File " te veranderen naar MP3 .
8

Open de gewenste e-mail programmeren en componeren van een nieuwe e-mail . Typ e-mailadres van de ontvanger , onderwerp , en elke gewenste tekst in het lichaam van uw e-mail .
9

Klik op " Attach File " aan de bovenkant van uw e- window ( meestal door een paperclip icoon aangewezen op de werkbalk ) .
10

Zoek het geluidsbestand dat u wilt koppelen op de harde schijf van uw computer , en klik op ' Bevestig '. U ziet nu het bestand als bijlage aan uw e-mail . Druk op de knop "Verzenden " en uw e-mail is op zijn manier .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te Geluidseffecten laden i…
·ITunes start niet en is niet v…
·Hoe Piano spelen op de compute…
·Hoe kan ik iTunes synchroniser…
·Heeft iTunes Speel WMA ? 
·Hoe je lagere bitsnelheid in i…
·Windows Driver Extra 
·Hoe u uw computer te gebruiken…
·Hoe maak je MP3 een kleiner be…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik muziek downloaden al gekocht …
·Gewikkeld Tekst Effect Van Photoshop 
·Hoe download ik een PDF en waar het te b…
·Hoe je Nero Recode gebruiken om DVD film…
·Wat is Microsoft SQL Server 2005 Compact…
·Hoe te Matrices in Powerpoint Maken 
·Hoe schrijf je een PDF met Voorbeeld 
·Boogschieten Computer Games 
·Hoe maak je een witte gevederde Edge Maa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com