Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Goede AVI spelers voor de Mac
Apple's Mac OS X-besturingssysteem bevat mediaspelers die inheemse bestandsformaten zoals MP4 , M4V en MOV ondersteunen . Soms Mac- gebruikers willen videobestanden die komen in AVI-formaat af te spelen . De meeste Apple - ontwikkelde mediaspelers zoals QuickTime en iTunes hoeft geen ingebouwde ondersteuning voor het afspelen van AVI . Er zijn echter een aantal third-party ontwikkelaars die mediaspelers gemaakt voor de Mac die ondersteuning AVI-videobestanden . VLC Media Player

VLC Media Player is een gratis en open - source mediaspeler ontwikkeld door VideoLAN . De applicatie is een multimediaspeler , encoder en streamer die diverse audio -en video- codecs en bestandsformaten , zoals AVI ondersteunt . De VLC Media Player ondersteunt ook MP4 , MPEG , Real, FLV , MOV , WAV , WMA en 3GP- bestandsformaten , evenals het afspelen van dvd en digitale internettelevisie . Op Mac OS X 10.4 of hoger , de mediaspeler is ook in staat om video en audio van EyeTV toepassingen en compatibele apparaten te vangen .
MacVCD

MacVCD
is een video-speler ontwikkeld door Mireth Technology . De video- speler ondersteunt een groot aantal formaten , zoals AVI , MPEG , DivX , XviD , WMV , VCD en MOV . Het afspeelvenster kan full - screen te rekken of worden aangepast aan elke dimensie . De drijvende functie voor het afspelen zal toestaan ​​dat andere geopende vensters en toepassingen te rusten op de top van het, die het vermogen om te multitasken verbetert . MacVCD kunt u de beeldverhouding van de video of stuk naar full - screen te behouden . Daarnaast is de applicatie bevat elementaire bewerkingsfuncties die u toelaten om commercials te verwijderen of clip - en -save favoriete scènes in nieuwe video's .
DivX 7

DivX
7 voor Mac is een gratis video-speler ontwikkeld door DivX . De speler ondersteunt alle DivX- video's , AVI video , QuickTime-bestanden en andere populaire videoformaten . De desktop dimmer functie legt de nadruk op de DivX- speler , donkerder de rest van het bureaublad rond de video . Het programma heeft doorschijnende vensters , eenvoudig spel controles en een on - demand scrub bar . DivX ondersteunt ook de muis gebaar controles om snel vooruit of achteruit afspelen van video .
Windows Media Player

Microsoft
ontwikkelde een versie van haar populaire Windows Media Player voor Mac OS X besturingssystemen . De speler stelt gebruikers in staat om WMA , MPEG , WMV en AVI video bestanden op de Mac te spelen . Daarnaast is de speler voorzien van plug - in ondersteuning voor Internet Explorer , Safari en Netscape . Dit maakt in - browser afspelen van Windows Media- bestanden van een website . De gratis mediaspeler esthetisch past in de Mac OS X-besturingssysteem met zijn geborstelde stalen huid en metalen afspeelknoppen .

Previous: Next:
  audio Software
·Installatie van de Stylus RMX …
·Hoe je je stem opnemen en Luis…
·Hoe verwijder ik Online Store …
·Hoe kan ik DSS Verandering te …
·Hoe maak je een uitzending Reg…
·Het automatisch laden Automati…
·Hoe kan ik een dvd Van MP4s 
·Hoe kan ik iTunes Run Under Vi…
·Hoe te kopen Stuff Met de iTun…
  Related Articles
Hoe een goede Schedule Zorg 
Video Spelers die kan draaien in Word-do…
Goede vervanging voor Windows Media Play…
Hoe AVI bestanden af ​​te spelen in Wind…
AVI- bestanden werkt niet met Windows Me…
Hoe kan ik AVI converteren naar JPG op e…
Hoe kan ik een AVI- bestand converteren …
Hoe te converteren naar AVI CDG 
Hoe kan ik AVI converteren naar AMV 
  Software Articles
·Hoe je Zelfs Sized Shapes in Photoshop D…
·Hoe te Pab converteren naar Contactperso…
·Hoe kan ik een Held in BFME 2 Creëren 
·Hoe te Acid Music Studio Gebruik 
·Het automatisch laden Skype Meldingen op…
·Microsoft Tfs Certificering 
·Hoe te converteren naar ISO MDF 
·Kan ik een backup van mijn computer prog…
·Hoe te Fade to Gray in Movie Maker 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com