Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe naar Bad Woorden Bewerk in Audacity
Om van een audio- bestand te verwijderen of bleep obsceniteiten , moet je een golfvorm editor , en Audacity is meer dan gelijk aan de taak. Een golfvorm is een grafische weergave van een geluidsbestand . Audacity laat je inzoomen op de golfvorm dicht genoeg om afzonderlijke woorden te onderscheiden , vanaf daar is het een eenvoudige zaak om de aanstootgevende woord te selecteren en deze verwijdert of vervangen door een pieptoon van de juiste lengte . Instructies
1

Open het geluidsbestand in Audacity . De golfvorm van het bestand verschijnt horizontaal over het bewerken venster . Kopen van 2

Speel het geluidsbestand door te klikken op de " Play " knop, die een naar rechts wijzende groene pijl kenmerkt . Als het bestand wordt afgespeeld , zie je een cursor lijn met een groene pijl erboven beweegt van links naar rechts over de golfvorm . Als u het woord dat u wilt bewerken uit te horen , klik op de " Pauze "-knop ( de een met twee verticale grijze balken ) . De cursor lijn stopt in de buurt van de golfvorm voor de verwerpelijke woord .
3

Selecteer de golfvorm aan weerszijden van de cursor lijn door te klikken op de golfvorm aan de linker kant van de lijn en te slepen aan de rechterkant van de lijn . Het gedeelte van de golfvorm met de verwerpelijke woord is nu gemarkeerd .

Zoom 4 in de golfvorm door te klikken op de " Zoom In " icoon , dat is een vergrootglas met een plusteken in het in de bovenste werkbalk . Zoom in tot het gedeelte van de golfvorm die je hebt gekozen het venster bewerken vult . Individuele woorden verschijnen nu als golfvorm clusters , met een relatief vlakke lijnen tussen de woorden .
5

Klik op de " Stop" knop ( degene met het vierkant in het midden ) . Klik vervolgens op de " Play " knop nogmaals en kijk waar de lijn cursor wanneer u het woord dat u wilt bewerken uit te horen , klik op "Stop " weer . Selecteer de golfvorm die de individuele woord vertegenwoordigt . Als u het woord wilt verwijderen , drukt u op de toets " Delete " . Om bleep it out , drop-down menu " Generate " en selecteer " Tone . " In de " Generate Tone " dialoogvenster , stelt u het veld ' Frequentie ' aan 440.00 . Laat alle andere instellingen op hun standaardwaarden . Klik dan op " Generate Tone . " De verwerpelijke woord is nu volledig vervangen door de toon .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te Metallic Sound verwijde…
·Hoe maak ik mijn laptop klinke…
·Audacity Sync Problemen 
·Hoe te Drieling Put in Sibeliu…
·Hoe Songs importeren van een i…
·Hoe te Put Audio Books in iTun…
·Waar zijn de Extra informatie …
·De Beperkingen van de Cakewalk…
·Hoe u Windows Media Center Edi…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·RealPlayer Zal niet tonen van een CD 's …
·Hoe Video Overlay in Pinnacle Studio 9 v…
·Hoe je Skype Run Via een LAN-verbinding 
·Hoe om muziek te verwijderen van Voice F…
·Hoe te McAfee Security Center verwijdere…
·Hoe te RealPlayer Transfer naar VLC spel…
·De beste File Formats voor Photoshop 
·Hoe je Zip-bestanden Run 
·Wat bedoel je met Query optimalisatie te…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com