Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe te Mono Draai naar Stereo in Ableton
Een stereo-opname splitst audio in twee verschillende kanalen , een linker en een rechter . Een mono opname , anderzijds , speelt hetzelfde signaal aan de linker en rechter luidsprekers . De enige manier om een stereo -opname produceren , uiteraard, in stereo . Echter , als u een mono- opname van een geluid , je kunt het in een stereo- bestand met behulp van Ableton Live , een muziek- productie en creatie softwareprogramma. Naar een stereo audio -bestand te maken , stuur een kopie van de mono- opname aan de linker luidspreker en de andere kopie naar rechts , dan veranderen een van de kanalen om het verschil in audiosignalen die stereo definieert creëren . Instructies

Launch Ableton 1 . Klik op het kanaal met het label " 2 MIDI " en druk op de toets "Delete " . Klik op "Create " in de bovenste menubalk en selecteer "Insert Audio Track " uit het menu .

Klik rechts op de " 1 Audio " kanaal label 2 , klikt u op " Rename" en type " Links . " Hernoem de " 2 Audio " kanaal "Right . "
3

Klik op het pictogram " File Browser " en navigeer naar de mono clip die u wilt converteren naar stereo . Sleep het audiobestand in de eerste clip sleuf op de "Links" -kanaal , sleept een ander exemplaar in de eerste clip sleuf op de " juiste " channel
4

Draai de " Track Pan . " knop op de " Links " kanaal helemaal naar links , draai de " Track Pan " knop op de " juiste " kanaal helemaal naar rechts . Klik op de "Play" knop om te beginnen met het luisteren naar de audio .
5

Klik en sleep het veld " Track Delay " aan de onderkant van de " juiste " kanaal om geleidelijk verhogen van de vertraging . Als je het verhogen van de vertraging , zullen de audiosignalen van de twee tracks ' te scheiden , waardoor de eventuele fasering effecten . Als uw oor begint het waarnemen van de twee kanten van het stereogeluid als afzonderlijke , breng de vertraging terug naar beneden . Een vertraging instelling spoor van ongeveer 30 ms is meestal voldoende om een stereo-effect te creëren .
6

Klik op "Create ", vervolgens "Insert Audio Track . " Noem deze nieuwe audio track op "Stereo ". Klik op het "Audio Uit " drop - down menu in de " Stereo" track and selecteer " Resampling . "
7

Klik op de " Arm Sessie opname" knop aan de onderkant van de "Stereo " spoor . Klik op de "Record " knop in de eerste clip sleuf op de " Stereo" spoor . Laat de geluidsfragmenten uit te spelen .
8

Klik op de "Links" -kanaal en druk op 'Verwijderen'. Wis de " juiste " kanaal . Klik op de "Play" knop om te luisteren naar de stereo audio .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe Inkomende Geluid opnemen o…
·Hoe u uw stem laten klinken al…
·Hoe te openen een M4A voor een…
·Software om LPs Transfer naar …
·Kan ik zien Winamp How Many Ti…
·Hal Reverb Techniek 
·Hoe Hook Up KONTROL49 naar Abl…
·Hoe te verwijderen Voices From…
·Hoe maak je een exacte kopie v…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Comic Strip in Photoshop…
·Hoe maak je een beschadigd bestand met N…
·Adobe Audition 3 Training 
·Hoe te loggen met CNAME aan AWS 
·Hoe te Thesaurus gebruiken in Word 
·Wat zijn de grondbeginselen van Exit in …
·Hoe de Office 2007 Activation van de ene…
·Wat is de extensie . Z80 ? 
·Hoe te verwijderen McAfee Software Downl…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com