Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe om muziek bestanden opheffen
Een beschermde muziek -bestand is gemaakt met Digital Rights Management ( DRM ) -encryptie om luisteraars te voorkomen dat het te kopiëren . Digitale muziek bedrijven niet willen dat gebruikers hun muziek te downloaden met andere producten , en de Digital Millennium Copyright Act ( DMCA ) criminaliseert de productie en verspreiding van technologie die gebruikers in staat stelt om dat te doen . Er zijn diensten die beloven om DRM encryptie strippen van beschermde muziekbestanden , maar deze diensten zou illegaal zijn waar u woont . In juli van 2010 , de Verenigde Staten Hof van Beroep voor het vijfde Circuit oordeelde het OK is om te boren in een werk gewoon om ' het te kunnen zien of om het te gebruiken binnen het kader van ' fair use 'onder de Auteurswet toegestaan. " Dus als je wilt naar een muziekbestand (zonder illegale software ) opheffen voor persoonlijk gebruik , het is legaal om dit te doen . Je hoeft alleen maar audio-editing software . Wat je nodig hebt
Audio editor
Muziek bestand
Toon Meer Aanwijzingen
1

Start uw audio- editing programma . De audio- editor heeft om zijn geavanceerde genoeg om je muziekbestanden weer te geven op een geluid - golf grafiek en exporteren van uw bestanden als MP3 . Audacity is een gratis editor die kunnen worden gedownload en is geavanceerd genoeg voor de meeste audio -projecten . Als u ervoor kiest om Audacity te gebruiken , moet u de LAME MP3 Encoder geïnstalleerd . Deze plugin maakt het mogelijk om bestanden zoals MP3's exporteren. Beide koppelingen is te vinden in de sectie "Bronnen" .

Klik 2 op " File " en " Open" het muziekbestand dat u wilt opheffen . Het bestand wordt weergegeven langs een geluid - golf grafiek die plots de fluctuaties in volume gehele lied . Zodra de muziek bestand wordt geüpload , wordt het een rauwe projectdossier . Het is niet een muziekbestand ( MP4 , WMA , WAV ) meer . U zal hebben om het te exporteren als een digitaal muziekbestand als je eenmaal klaar bent . Beveiligde bestanden hebben een eigen bestandsextensie ( dwz Windows Media -bestanden zijn . WMA , wat staat voor Windows Media Audio ) . De DRM codering wordt opgeslagen in de extensie . Nadat u de extensie te verwijderen , wordt de DRM-beveiliging gegaan .
3

Open het menu "Bestand " op de optie "Exporteren" .
4

Selecteer een bestand naar uw muziek te exporteren als en typ een naam voor het nieuwe bestand . Als u de naam hetzelfde laat, zal niet de eerste audio- bestand te overschrijven . Het zijn twee verschillende bestandsextensies .

Afhankelijk van de kenmerken van uw audio-editor , zult u in staat om uw bestanden te exporteren als een van de vele verschillende bestanden . De meest voorkomende zijn MP3 , WAV en OGG . U kunt ook de "Save" uw bestand als een project -bestand als u wilt bewerken en exporteren later .
5

Exporteer uw bestand .
< br >

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe Set Up Traktor Scratch 
·De specificaties voor Nero 9 L…
·Hoe je CD's op mijn Zune 
·Hoe te FLAC Rip Met EAC 
·Geluid testen van software 
·Hoe de Sound Output Level Hef …
·Top Tien Beat - Making Softwar…
·Hoe je audiobestanden Kleinere…
·Hoe een Live Set in Ableton Ex…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik iTunes Run Under VirtualBox 
·Hoe het invullen van een PDF -formulier …
·Hoe te Voices Opnemen naar een WAV op Vi…
·Hoe u Microsoft Security Essentials & De…
·Hoe te ibProArcade Games installeren 
·Hoe te grote Spreadsheets Viewable in Po…
·Hoe maak je een PDF-bestand opslaan , zo…
·Hulp verwijderen onderstreept van e-mail…
·Het wijzigen van het FileMaker Pro- regi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com