Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe te Bass Lines in MAGIX Music Maker 16 Maak
MAGIX Music Maker 16 is een muziek produceren en uitgeven van software-applicatie . Met een bibliotheek van geluid loops van verschillende genres van muziek om uit te kiezen , kunt u uw eigen muziek te creëren binnen enkele minuten . De beschikbare instrumenten omvatten gitaren , basgitaren , keyboards , drums en messing . Met behulp van lussen die zijn voorgeladen , kunt u drumpatronen , gitaar riffs en baslijnen te creëren . Het programma kunt u ook naar de muziek die je maakt als een MP3-bestand , zodat je het op een cd kunt branden exporteren . Instructies
1

Open MAGIX Music Maker 16 op uw laptop of PC . Zodra het programma wordt geopend , klikt u op het pictogram van net onder de MAGIX -logo in de rechter bovenhoek . Wanneer u de muis over het pictogram , moet het te lezen "Easy Mode On . " Kopen van 2

Navigeer naar het venster " Soundpools " . MAGIX Music Maker 16 wordt geleverd met voorgeladen loops . De verschillende stijlen worden weergegeven in het venster onder " Soundpools . "

Blader 3 door de lijst en kies een stijl . De meeste modellen worden geleverd met bass loops . Bijvoorbeeld , " jaren '60 Soul Vol . 1 " bevat acht verschillende baslijnen uit te kiezen . Klik op de stijl van de muziek die u wilt voor uw baslijn .
4

Klik op het icoon " Bass " . Direct aan de rechterkant van het venster " Stijlen " is een venster met de titel " Instrumenten . " De lijst is in alfabetische volgorde , zodat "Bass " is op de top van de lijst .
5

Kies de baslijn uit de lijst . Zodra u het pictogram " Bass " hebt geklikt , wordt het venster direct aan de rechterkant van de " instrumenten" paneel bevolken met de baslijnen beschikbaar zijn voor de stijl van de muziek die je hebt gekozen. Op elk bestand om te luisteren naar een steekproef van de baslijn .
6

Dubbelklik op de baslijn die u wilt gebruiken . De baslijn verschijnt in het hoofdwerk venster station als een . Wav -bestand . U kunt klikken op de rand van het bestand en sleep het naar rechts om de lengte van de tijd de baslijn speelt breiden .
7

Druk op de play -knop aan de onderkant van de werkplek om te luisteren naar de baslijn . Voeg andere baslijnen op het werkstation om meer unieke baslijnen te creëren .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe maak ik een MP3 Met Album …
·Hoe te Contactpersonen Neem iT…
·Hoe om muziek van het internet…
·Hoe ververs een song lijst op …
·Hoe te Herdownload Music Match…
·De beste manieren om Tag MP3's…
·Hoe maak je een Cue bestand ma…
·Hoe om muziek van mijn iPod na…
·Hoe je Media mappen verwijdere…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te VST verwijderen uit de Ableton Li…
·Hoe te Bankafschriften Reconcile in Quic…
·Hoe te Voorwaardelijke opmaak gebruiken …
·Definities van Tools for Microsoft Word 
·Wat is de extensie Cha ? 
·Hoe om te leren Geavanceerde Excel 
·Hoe te Leave Overzichten Blank in Word 
·Hoe je Avast Antivirus installeren 
·Hoe om gegevens van een back-up schijf R…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com