Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe kan ik een laptop resetten When It Has Virussen
Resetten van uw laptop computer nadat deze is geïnfecteerd met virussen of Trojaanse paarden -programma brengt veel werk en een behoefte aan geduld. Ervan uitgaande dat je al hebt geprobeerd om de virussen te zuiveren met een anti - virus programma en het werkte niet , dan is uw volgende optie houdt te formatteren en opnieuw laden programma's op uw computer . Deze actie , die bekend staat als een schoon vegen , veel virussen verwijdert , maar je moet alles en formatteren van de harde schijf volledig te wissen . Je kunt niet snijden geen hoeken in het proces omdat veel virussen in de besturingssoftware register of tijdelijke geheugen kunt zitten , reinfecting de computer wanneer opnieuw opgestart . Wat je
Backup schijf kopie van uw persoonlijke bestanden nodig
Licensed kopie van uw besturingssoftware
Licensed kopieën van uw computer programma's te installeren
Antivirus programma
Toon Meer Instructions < br >

Draai 1 op uw computer en laat het de besturingssoftware volledig geladen . Sluit een backup externe schijf op uw computer via de USB-aansluiting op de laptop . Wacht tot de computer het station kan herkennen . Kopieer alle bestanden naar de externe schijf door het openen van het venster Map op uw computer , het doel slepen van bestanden naar de harde schijf in het venster en laat de computer uit te voeren de duplicatie . Kopen van 2

Klik met de rechtermuisknop de externe schijf op de computer weergegeven . Selecteer " Eject " om de schijf los te koppelen . Haal de stekker van de externe harde schijf als de computer zegt dat het veilig is om dat te doen . Selecteer de knop "Start" . Open de hoofdaandrijving weergave op de computer .
3

Rechtsklik op de primaire harde schijf
( C schijf ) weergegeven . Selecteer " Format drive" in het menu dat verschijnt . Selecteer "Full format " van de keuzes die in het volgende menu verschijnen . Bevestig deze actie wanneer de computer waarschuwing verschijnt dat alle zullen worden verwijderd . Wacht tot de computer om het formatteren te voltooien . Schakel de computer uit als deze niet vanzelf uit .

Turn 4 op de computer en wacht tot het besturingssysteem software en bestanden te bevestigen niet meer bestaan ​​( wordt deze slechts een basis prompt plaats opstarten ) . Plaats een kopie van uw gelicentieerde besturingssoftware . Laat het installeren op de computer . Start de computer opnieuw om de wijzigingen te volle kracht .

Wacht 5 voor de computer volledig te starten en de besturingssoftware te eindigen beginnen . Installeer elk van uw computer programma's die oorspronkelijk op uw laptop , de computer opnieuw op te starten na elk programma is geïnstalleerd . Voer een nieuwe scan van uw computer met een anti - virus programma . Wacht tot het programma ter bevestiging van uw laptop is schoon .
6

Sluit uw externe harde schijf met back-upbestand kopie naar uw laptop . Direct de anti - virus programma op de externe schijf te scannen . Kopieer uw persoonlijke bestanden terug naar uw laptop wanneer de externe schijf is bevestigd schoon .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe Transfer Webroot spyware v…
·How to Get Rid van Mcafee Link…
·Het automatisch laden SpyBot A…
·Hoe te updaten NetQin Antiviru…
·Hoe kan ik mijn systeem te her…
·Hoe maak je een Online Virus P…
·Port Scanner Virus 
·Hoe te Monitoring Software ver…
·Spy Sweeper Zal niet Annuleer 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een LP converteren naar een c…
·Problemen Met Het omzetten van een Word-…
·Photoshop versies die kunnen worden uitg…
·Hoe te SnagIt 8 
·Hoe te TurboCAD 11 Upgrade 
·Hoe kan ik een Word boekformaat 
·Hoe je Andy Warhol Style Prints maken me…
·Hoe te Schakel Automatische nummering in…
·Hoe kan ik een MP3- schijf maken met Win…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com