Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe een computer te stoppen omleiden naar Revie
Een van de meest voorkomende vormen van kwaadaardige software ( malware ) is de redirect . Omleidingen onderscheppen uw internetbrowser om te voorkomen dat u gaat naar een website die u wilt bezoeken en in plaats daarvan stuur je naar een andere ( meestal kwaadaardige ) website . Het gevaar van de website varieert sterk , sommige willen gewoon meer weergaven , terwijl anderen installeren gevaarlijker malware op uw computer . Ongeacht de bedoeling van de omgeleide locatie , deze malware inbreuk op uw vermogen om te doen wat u wilt met uw computer , en dus moet het zo snel mogelijk worden verwijderd. Instructies
invoeren Veilige modus
1

Klik op het menu 'Start' . Klik op de pijl naast " Afsluiten" en selecteer " Restart " om te beginnen met uw computer te herstarten .

Druk op 2 en houd de " F8 "-toets tijdens het opnieuw opstarten proces, maar voordat het Windows- logo verschijnt om toegang te krijgen het Geavanceerde opties opstartmenu . Wanneer het logo verschijnt , wacht tot de computer volledig is opgestart voordat u het opnieuw probeert .
3

Selecteer de optie " Veilige modus met netwerkmogelijkheden " en druk op ' Enter '. Dit begint de computer met alleen de minimaal noodzakelijke programma's om het besturingssysteem uit te voeren en laten internettoegang , die zal voorkomen dat de redirect ( en eventuele andere malware ) te mengen met opruimen.
Ontluchten de Redirect < br >

Open Internet Explorer en vindt ten minste twee anti - malware programma's 4 . Opties zijn Ad - Aware , Spybot : Search and Destroy of Malwarebytes ( meest legitieme anti-malware programma's hebben vrij " basic "-versies die u kunt gebruiken ) . Download de installatiebestanden naar het bureaublad .
5

Installeer de twee programma's . Open een ( niet beide geopend hebt in een keer, omdat ze kunnen interfereren met elkaar ) en de detectie definities bij te werken . Kies de meest intensieve scanning optie verkrijgbaar ( meestal " full scan " of iets dergelijks ) en voer het uit . Noteer de namen van alle gedetecteerde infecties en verwijdert de malware . Sluit het programma en herhaal het proces met de andere anti - malware software .
6

Klik op het menu 'Start' , gevolgd door ' Configuratiescherm'. Klik op " Programma's " en vervolgens " Programma's en onderdelen " om een ​​lijst van alle geïnstalleerde programma's op uw computer te zien . Selecteer twijfelachtige programma's (zoals onbekende werkbalken , browser helper objecten of programma's met namen die overeenkomen met de gedetecteerde malware ) en klik op " Installatie ongedaan maken" om ze te verwijderen . Sluit de ramen wanneer u klaar bent .
7

Klik op het menu " Start" en selecteer "Run . " Typ " msconfig " ( zonder aanhalingstekens ) en druk op " OK " om toegang te krijgen tot de System Configuration panel . Selecteer het tabblad en schakel alle programma's met soortgelijke namen om de gedetecteerde malware " Startup " . Druk op "OK " als u klaar bent om het paneel te sluiten
8

Herstart de computer in de normale modus en uitvoeren van een aanvullende scan ; . Als er geen malware wordt gedetecteerd en u bent niet meer wordt doorgestuurd , kunt u overwegen uw computer voorlopig veilig .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Wat is het Paard van Troje Age…
·Hoe de registersleutel Reset o…
·Hoe de registersleutel te verw…
·De sterke & zwakke punten van …
·Malwarebytes Anti - Malware Er…
·Hoe maak je een SonicWALL op C…
·Hoe een Toolbar Virus verwijde…
·Wat is AVG Security ? 
·Active X control Problemen 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Percentage Veranderingen in Micro…
·Hoe te Exponenten Typ in Excel 
·Hoe te gebruiken Recover My Files 2,18 
·Printen op kleine enveloppen 
·Hoe te converteren MPEG naar PSP 
·Hoe kan ik Excel bijwerken in Python 
·Hoe een goede partij Gooi op De Sims Lev…
·Hoe kan ik bestanden converteren van Mic…
·Fourth Grade Computer Games 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com