Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
De geschiedenis van CyberDefender
Late night televisie watchers zijn waarschijnlijk bekend zijn met CyberDefender 's goed geadverteerd pc-onderhoud -toepassingen , waaronder MyCleanPC en Registry Cleaner . Van 2004 tot 2011 het bedrijf zich ontwikkeld van een software -only onderneming aan een business model dat zowel de software en live technische ondersteuning omvat . CyberDefender Software

CyberDefender Corporation werd oorspronkelijk opgericht als een software bedrijf in 2004 . Stal van PC-producten CyberDefender omvat MyCleanPC , MaxMySpeed ​​en DoubleMySpeed ​​. Het bedrijf oorspronkelijke partij van programma omvatte ook de Registry Cleaner applicatie, die werd stopgezet nadat het zijn de focus van een 2011 class action-rechtszaak . Doorheen de geschiedenis van het bedrijf , heeft CyberDefender een agressieve media marketing strategie die zich richt op televisie en radio commercials nagestreefd .
Stock Offering

CyberDefender
eerste instantie aangeboden voorraad aan het publiek in 2007 . CyberDefender aandeel wordt verhandeld op de NASDAQ onder het symbool markt CYDE . De voorraad werd aanvankelijk geprijsd op 20 cent per aandeel , maar de prijzen snel steeg naar de 1-2 dollar per aandeel niveau van oktober 2007. De voorraad verhandeld voor meer dan vier dollar per aandeel vanaf november 2009 tot november 2010 , op welk punt de prijs begon kelderende en bereikte een dieptepunt van 21 cent per aandeel in september 2011 . Met ingang van november 2011 is de voorraad trades voor 60 tot 70 cent per aandeel .
LiveTech

In 2009 , CyberDefender verschoof haar corporate strategie vanaf het zijn enkel een softwareleverancier met de introductie van de LiveTech service. LiveTech is een abonnementsservice die computergebruikers biedt met real-time computer ondersteuning . Opbrengsten CyberDefender 's waren bijna onmiddellijk gesteund door deze nieuwe dienst , evenals de service van $ 9,95 per maand prijskaartje bijgedragen aan opnemen jaarlijkse omzet van de onderneming in het fiscale jaar 2010 . LiveTech goed voor 60 procent van deze inkomsten , terwijl het bedrijf de verkoop van software goed voor de resterende 40 procent . In 2010 opende het bedrijf een 200 zetel call center te helpen verbeteren van hun live technische ondersteuning infrastructurele mogelijkheden .
Class-action rechtszaak

In mei 2011 een class action-rechtszaak werd ingediend in een Chicago - gebied rechtbank beweren dat CyberDefender 's software producten waren beiden niet effectief voor het oplossen van problemen en eigenlijk veroorzaakt problemen op veel computers . Een onafhankelijke computer expert getuigde dat de producten vertraagde de meeste computers en maakte ze crashen vaker . De rechtszaak ook aangegeven dat CyberDefender geld - terug-garantie -beleid van de software niet te eren . CyberDefender vestigden de rechtszaak en betaalde een totale saldo van $ 9.750.000 aan ontevreden klanten .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe een virus verwijderen voor…
·Hoe kan ik Virussen Verwijder …
·Trojan Backdoor Virus 
·Hoe om te upgraden naar Eset S…
·Hoe maak je een Rootkit virus …
·Wat zijn de Eindronde van de T…
·Boek schoonmaken software 
·Hoe naar de AVG Threat Info Ge…
·Wat is Stop Zilla ? 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe kan ik een dvd maken voor een breedb…
·Wat is het verschil tussen Motion & Afte…
·Microsoft tools voor XP 
·Wat is de extensie SS ? 
·Sims Dating Tips 
·Hoe te Circles and Shapes in Illustrator…
·Hoe je het wachtwoord in CuteFTP Reset 
·Hoe de opgenomen Directory op Vista Medi…
·Hoe de Remote Desktop poort in XP Verand…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com