Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe jezelf te beschermen tegen Keylogger spyware
Keylogger spyware , ook wel bekend als een toetsaanslag logger , is een softwaretoepassing die opvangt en registreert elke toetsaanslag die op het toetsenbord wordt getypt . Keylogger software oorspronkelijk is ontwikkeld voor positieve , productieve doeleinden zoals het opsporen van problemen met een computersysteem , het meten van de productiviteit van werknemers en terughalen van verloren of verwijderde gegevens . Echter , hebben hackers en andere cybercriminelen omdat aangepast om het voor malafide doeleinden zoals phishing en andere identiteitsdiefstal . Hier is hoe u uw PC-systeem en persoonlijke informatie van Keylogger spyware te beschermen . Instructies
1

Laat uw firewalls . Dit is vooral belangrijk als u bent aangesloten op een DSL /breedband -verbinding . Firewalls zijn bedoeld om externe toegang tot uw computer te voorkomen . Omdat het constant verbonden met het internet maakt je nog kwetsbaarder voor keylogging hackers . Een firewall zal niet stoppen met de keylogger in letterlijke zin , maar het kan helpen terug naar de hacker te voorkomen dat de overdracht van de informatie . Kopen van 2

Installeer anti - spyware en anti - virus software . Keylogger spyware vaak valt uw PC systeem via virussen , Trojaanse paarden en andere malware . Uw anti - spyware en antivirale zijn uw eerste verdedigingslinie . Een aantal open - source en commerciële toepassingen zijn online beschikbaar , te reinigen van alle keyloggers dat ze te detecteren .
3

verkrijgen en het gebruik van een geautomatiseerde vorm - filler , vooral als je vaak in te voeren persoonlijke of financiële informatie op een website . Deze vormen vulstoffen versleutelen en bewaar deze vertrouwelijke informatie en het automatisch invullen , zodat u niet hoeft te typen inch
4

Overweeg het gebruik van een toetsenbord op het scherm . U zou uw gegevens in te voeren in dit toetsenbord met uw muis in plaats van te typen inch Key - logging software kan enige informatie die in plaats van aangegaan met uw muis is getypt op te nemen . Spraakherkenningssoftware zou hetzelfde doel dienen , als er geen toetsaanslagen of muisbewegingen kunnen registreren .
5

Krijg een alternatieve toetsenbordindeling . De meeste keyloggersoftware beschikbaar is gebaseerd op de traditionele QWERTY layout . Als u een lay-out zoals Dvorak gebruiken , hoeft de gevangen toetsaanslagen geen zin , tenzij omgezet .
6

Blijf op de hoogte van de programma's die worden uitgevoerd op uw computer . Keyloggers hebben de neiging om te draaien in de achtergrond , uit het zicht . U kunt het programma via het Taakbeheer controleren door op ( Ctrl + Alt + Delete ) . Uw USB -poort en computerspelletjes zoals de PS2 zijn gebruikt om keylogger software te installeren .
7

Gebruik een keer vergeten een ( OTP ) . Een OTP is key logger bewijs , want zodra het wordt gebruikt , wordt deze automatisch ongeldig . Dit is vooral handig als u gebruik maakt van een openbare computer .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe maak je een Keylogger Stop…
·Computervirussen en Trojaanse …
·Hoe te Sophos opnieuw installe…
·Handmatig bijwerken AVG Free 
·Hoe te verwijderen van een Avi…
·Hoe maak je een Norton abonnem…
·Wat is Bitdefender Game Mode? 
·How to Get Spyware en pop-ups …
·Hoe de Trojan DNS Changer Fix 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Flash Stick Animation Tutorial 
·Hoe maak je een Schaduw maken op een obj…
·Hoe de Photo Album Artwork verwijderen o…
·Word 2007 Plakopties 
·How to Get Rid van Er zijn niet-verzonde…
·Hoe je Skype in Firefox 
·Hoe de Bevolking zoeken Binnen One Mile …
·Hoe te Inkleuren gebruiken in Adobe Phot…
·Hoe maak je een bestandsextensie wijzige…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com